Det er over tre år siden vi så udgivelsen af Mortal Kombat X, som Lars var yderst begejstret for i sin anmeldelse. Det er derfor ikke utænkeligt, at både han og andre ser frem til endnu et spil, i den blodige og makabre fighting-serie.

Det kan da også tyde på at et nyt Mortal Kombat er på vej. Den mexikanske skuespiller og stemmeskuespiller, José Eduardo Garza Escudero, der også er kendt som Lalo Garza, tog til Twitter for et par dage siden, for at lufte frustrationer omkring nogle figurer til et nyt Mortal Kombat-spil, som han angiveligt ikke får behov for at lægge stemme. Der er tale om figurerne Reptile og Kung Lao, som hans røst skulle repræsentere i den spansktalende version af spillet.

GameInformer bringer historien, samt det oversatte tweet, som også indeholder et hashtag der ikke er til at tage fejl af:

“Well finally I confirm that the ‘professionals’ of @ PINKNOISEloc decided to remove my characters from #MortalKombatXI. How sad that a company that wanted a lot ends up making decisions that affect both you, the consumers. Goodbye Kung Lao and Reptile.”

Garza prøvede efterfølgende at hive i land, ved at specificere at han ikke vidste, om der rent faktisk var tale om Mortal Kombat XI. Ifølge ham kunne projektet lige så godt hedde “MKXI, MK10.5, MKXYZ, or whatever”.

Godt forsøg, Garza, men det er nok de færreste der er i tvivl om, at det er et spørgsmål om tid, før der venter mere ugudelig ultravold fra Netherrealm. Vi kan blot tage informationen som en bekræftelse på, at spillet lader til at være under udvikling.

Ikke desto mindre virker det dog besynderligt, at en kommende Mortal Kombat-udgivelse ikke har Reptile og Kung Lao med blandt de spilbare figurer, eftersom begge er ganske ikoniske for serien. Det ville vel svare til at udelade Blanka og Chun-Li fra næste Street Fighter-spil. Vi må nok afvente en officiel udmelding fra Warner Bros. og Netherrealm, før vi har noget konkret at forholde os til.

4 KOMMENTARER

 1. Synes MK 9 var fantastisk,, fordi den gik tilbage Til rødderne, og blev mere asiatisk inspireret ligesom i det gode gamle MK-II,
  Før alt det pjat med robotter og animalities i MK3.
  Uanset hvad kommer de aldrig til at overgå Mortal Kombat II
  Så du burde bare genudgive den med online feature på Xbox og Ps live.

 2. MK X var et fedt spil. Fed campaign. Og elskede at banerne havde så mange interaktive elementer.

  Det eneste jeg ikke bryder mig om ved de nye MK spil, er alle de skide gæste figurer de tager med. Kratos, Leatherface, Jason osv. Det ødelægger universet for mig at man blander nogle figurer ind i spillet, som slet ikke eksisterer i samme univers.

  Min ultimative favorit er dog MK4 og ville sådan ønske at de gad at genudgive det. Behøver ingen remaster, bare en emuleret udgivelse på de nye konsoller. :-/.

  Det ville vel svare til at udelade Blanka og Chun-Li fra næste Street Fighter-spil.

  Jeg kan høre at du ikke har spillet SF5 ved udgivelsen. Der var ingen Blanka dengang.

 3. #2 – Der kan man bare se … Jeg føler der findes et ord for sådanne situationer, hvor absurde postulater viser sig at være sande. Skæbnens ironi?