The Season’s Upon Us, It’s That Time of Year!

E3 er officielt skudt i gang og det vælter ud med nyheder og annonceringer. Der er faktisk alt for meget til at vi kan dække det hele på ordentlig manér, så i stedet vil vi præsentere en lille oversigt over de vigtigste nyheder fra E3 – og hvor man kan finde mere information.

Diskussionen er allerede i gang i fuld gang her på Daily Rush, hvor Kimozabi har lavet en meget hjælpsom guide til hvilke firmaer som holder shows, og på hvilke tidspunkter det foregår.

Nå, lad os kigge på det!

 • Project Scarlett: Microsoft smider kortene på bordet og annoncerer deres next-generation konsol, som stadig går under kodenavnet Project ScarlettFire gange så kraftig som Xbox One X, med mulighed for 8K opløsning, 120 fps og raytracing. Skal efter planen lande i butikkerne omkring jul 2020. Se annonceringsvideoen her.
 • Google Stadia: Google annoncerer udgivelsesmåned, pris og en række spil for streaming tjenesten Google Stadia. Læs vores artikel her.
 • Baldur’s Gate 3: For at citere den vise PBT “.. et nyt spil i den hæderkronede Baldur’s Gate-serie af rollespil. Endda et spil udviklet af Larian Studios, folkene bag de yderst ansete Divinity-spil.” Læs vores artikel her. 
 • Watch Dogs Legion: Nyt spil i Watch Dogs-serien annonceret af Ubisoft. Foregår i et Post-Brexit dystopisk London (God damn Ubisoft, too soon man!). Man kan åbenbart overtage næsten alle NPC’er og spille som dem. Se præsentationen af spillet her. 
 • Destiny 2: Basisdelen af spillet går free-to-play den 17. september. Rock, Paper, Shotguns artikel.
 • Bleeding Edge: Nyt spil af Ninja Theory. Spillet er online multplayer, hvor fire mod fire kæmper mod hinanden. Kampsystemet er tilsyneladende fokuseret på nærkamp. Alpha starter i Juni. Traileren er her.
 • Cyberpunk 2077: Ny trailer som annoncerer, at Keanu Reeves er med i spillet. Udgivelsesdato er sat til den 16. april, 2020. Trailer.
 • Elden Ring: Ny spil annonceret af From Software. Beskrevet som et “dark fantasy RPG”. George R. R. Martin har været med til at skabe spillets verden. Se den kryptiske annonceringstrailer her.
 • Jedi: Fallen Order: Ny video med 14 minutters gameplay fra Respawns nye Star Wars-spil. Spillet lanceres den 15. november på PC, PS4 og Xbox One. Se videoen her.
 • Apex Legends: Sæson 2 starter den 2. juli. Ny karakter ved navn Wattson, nyt våben, ranked mode, mm. Se afsløringen af sæson 2 her. 
 • Halo: Infinte: 343 Industries arbejder på et nyt Halo-spil, som bliver en launch title for Project Scarlett-konsollen. Udgivelse i vinter 2020. Master Chief er tilbage, igen!
 • Xbox Game Pass: Xbox Game Pass abonnementet er nu tilgængeligt på PC, for 10 kr. for den første måned, 33 kr. i efterfølgende måneder. Abonnementet tilbyder ubegrænset adgang til en lang række spil. Se listen her hos Gematsu. NB tilbuddet er en “beta-pris”, standard pris er 79 kr. per måned (Tak til Belwas for tippet.)
 • Marvel’s Avengers: A-Day: Nyt spil produceret af Square Enix. Fire-spiller co-op multiplayer. Genren er 3rd person action. Vil blive udvidet kontinuerligt i stil med Destiny, Anthem og The Division. Se om de havde råd til at hyre superheltenes originale skuespillere som voice actors, her (Spoilers: lol no)
 • Vampire: The Masquerade Bloodlines 2: Ny gameplay trailer. Lanceres i første kvartal af 2020 til PC, Xbox One og PS4. Se den udvidede gameplay trailer her.
 • Borderlands 3: Ny trailer og gameplay demo. Første kig på andre verdener end Pandora. Se traileren her og demoen her.
 • No More Heroes 3: Nyt spil annonceret i No More Heroes-serien fra Grasshopper Manufacture. Forventes at være ude 2020, kun på Switch. Se annonceringsvideoen her. 
 • Animal Crossing: New Horizons: Til alle jer som elsker at betale af på et lån til Tom Nook, er der dårlige nyheder. Det seneste skud i Nintendos Animal Crossing-serie, bliver forsinket, og udkommer først den 20. marts 2020, kun til Switch. Se hvordan Tom Nook hustler naive, godhjertede spillere, i slutningen af videoen her.
 • The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2?): Opfølger til det anmelderoste Zelda: Breath of the Wild annonceret. Spillet er under udvikling lige nu, spillets titel er endnu ikke fastlagt. Se first look videoen her.
 • Deathloop: Franske Arkane Lyon – folkene bag bl.a. Dishonored-serien – har annonceret deres nye spil Deathloop. Spillet bliver betegnet som first-person action og tager udgangspunkt i to (tilsyneladende) udødelige karakterers evige kamp mod hinanden. Det minder lidt om filmen Groundhog Day, bare med mindre Bill Murray og mange flere våben. Se annonceringsteaseren her.  
 • Chivalry: Medieval Warfare 2: Torn Banner Studios har annonceret en efterfølger til deres hack-and-slash hit Chivalry: Medieval Warfare fra 2012. De knap så gode nyheder? Spillet lanceres i første omgang kun på PC, og kun på Epic Games Store, i hvert fald i de første 12 måneder. Det har folk ikke været glade for, hvilket er tydligt på mængden af dislikes på annonceringsvideoen.

Opdateres løbende, hvis der kommer flere spændende nyheder.

Kommentér endelig hvis der er noget vigtigt, som vi har undladt at rapportere om.

15 KOMMENTARER

 1. Elden Ring. Don’t get me wrong, det er spændende, men… The Winds of Winter ville også være nice at få i hånden på et tidspunkt

 2. #1 Det ender med han aldrig bliver færdig og melder ud, at han dropper bøger til fordel for alt muligt andet. I forhold til slutningen henviser han til serien og nettet går amok igen

  Glæder mig så meget til Baldurs Gate 3 og Cyberpunk.

 3. Er Xbox Game Pass til PC ikke stor nok nyhed til at være her? 100+ spil for abonnement på 30 kr om måneden er da ret nice…

 4. Det er vel ikke et spørgsnål om at have råd til MCU-skuespillerne eller ej. Det her er jo netop ikke MCU, men et selvstændigt Marvel-univers, med selvstændige historier.

 5. #7 Jeg føler at de i A-day har lagt sig ret kraftigt op ad MCU’s æstetiske skildring af Avengers’ne.
  Så meget, at uden de originale skuespilleres likeness og især stemmer, føles karakterene i A-day som et hold MCU stunt-doubles, fremfor selvstændige karakterer i deres eget univers.

  Det virker bare.. underligt. Men det er jo bare min mening

 6. #8 men er det ikke samme argument som Spider-Man spillet? Det ville være underligt at bruge filmskuespillerne når de ikke følger handlingen fra filmene.

 7. #8: Tjooh, hvis man kun er Marvel-interesseret gennem MCU, kan jeg måske godt se at det er underligt. Men hele pointen er jo at skabe et selvstændigt Marvel spilunivers, og så ville det være weird at bruge de samme skuespillere som MCU.

  Men vil du gerne medgive at de måske er en tand for generiske.

 8. Det der Xbox Game Pass. Brandet ‘Xbox’ forvirrer mig som PC-gamer

  Jeg ejer ikke en Xbox. Kan jeg stadig oprette en konto, betale 10-33kr. om måneden og så spille alle disse (fulde) spil på pc?
  Altså ligesom EA access?

 9. #9
  Jeg har ikke spillet Spider-man, men jeg synes ikke umiddelbart at det har samme problem, siden Insomniacs Spider-man og MCUs Spider-man kan skelnes fra hinanden med det samme.
  Se på coveret fra spillet og du kan hurtigt se, at det er noget andet end MCUs Spider-suit design. Det synes jeg ikke A-Day formår at gøre med deres karakter designs .

  #11
  Ja, præcis som EA access. Det er underligt nok en Xbox service, som også udbydes på PC. Beklager hvis formuleringen i artiklen var forvirrende.

 10. I forhold til XBox Game Pass til PC vil jeg lige give tippet at lige nu er det muligt at konvertere alle ens Xbox gold måneder til XBox Game Pass Ultimate.
  Ultimate er Xbox Gold + Gamepass til XBox + Gamepass til PC. Jeg købte 12 måneder gold til 345 kr på cdkeys.com og har dermed nu 12 måneder Xbox Game Pass Ultimate.

 11. #13 har du set coveret af Avengers spillet? I Spider-Man spillet er også dragten fra infinity war. Jeg kan ikke rigtig se hvordan det er et problem, jeg tror aldrig jeg har set et computerspil om superhelte der bruger filmskuespillernes ansigt.