Skyrim er et uendeligt kompliceret spil, hvilket har givet mangt en PC-spiller performance problemer. Men Bethesda har efterhånden smidt en del gode patches ud til Skyrim, som netop skulle fixe diverse performance problemer. Men nu kommer nVidia med deres 295.73 WHQL drivere, og de skulle altså kunne levere en masse ekstra ydelse i Skyrim. VoodooExtreme rapporterer, at der er set forbedringer på hele 45%. Det lyder af meget, og de fleste spillere vil sikkert ikke opnå helt så stor en forbedring. Men har du et nVidia setup, bør du under alle omstændigheder hente de nye drivers ned.

8 KOMMENTARER

  1. 45% burde ikke være muligt. Det fortæller jo nok mere at Bethesda ikke har været gode nok til at udnytte performance på PC fra start af.

  2. Jeg har problemer med den nye driver. Det er som om den ikke understøtter Display port. Min skærm går i sort når jeg installerer den, og jeg kan via min anden skærm se at den slet ikke registrerer min display port under “skærmopsætning”. De gamle drivere virker fint.

    Andre med samme problem?

  3. Utrolig ringe skrevet nyhed…

    De 45% ekstra performance gælder kun for GTX 560 i komplekse indendørs scener(altså scener med rigtig mange 3d modeller, og stort brug af effekter og lys) og du nævner samtidig ikke, at det for folk med GTX 580 i udendørs scener vil betyde færre fps at opdaterer fra 285.62 til 295.73.

  4. Normalt når man ser ydelses forbedringer på på en 30-50% plejer det normalt at være i det hele extreme opløsninger, hvor man måske har 15-20 fps, fordi så er 50% jo ikke andet end 7-10fps mere.

    Men hvis det virkelig er et sted hvor spillet kører 40-60fps så er 45% jo ret vildt alligevel.