Diablo serien fylder 20 år i år. Derfor er der rigtig mange, som gerne ser Blizzard komme med nyt på den front ved BlizzCon i november måned. Der har igennem de sidste måneder været endog mange velvillige fans, som har set sig varme på idéen og et nyt Diablo-kapitel.

Allerede rygter ude om HD version af StarCraft

Vi kunne for et par uger siden fortælle, at det rygtes at være en HD-version / remake på vej af StarCraft. Flere fan sites har allerede gang i de store konspirations-teorier.

diablo

Blizzard selv kunne i sidste måned fortælle, at Diablo havde fået udstukket en ny kurs. Josh Mosqueira, som ellers var den store redningsmand efter Jay Wilsons mange fejltagelser, havde forladt den amerikanske producent.

Blizzard driller selv via Twitter

Blizzard selv er godt klar over hvor mange som gerne vil have mere Diablo. De kunne heller ikke dy sig for at drille lidt på Twitter i fredags:

Det er dog bestemt ikke det samme som en validering af rygterne (og ønsketænkning), men alligevel bare lidt. Nu er der formodentlig rigtig mange som også gerne så en HD / Remake-udgave af Diablo II, som for de fleste stadig er det bedste serien har produceret hidtil.

Skulle du have lyst til at springe på mere Diablo – enten i form af et fjerde spil eller en genudgivelse af toeren?

34 KOMMENTARER

 1. Det virker næsten for tidligt at lave et Diablo 4, gør det ikke? Både i forhold til hvor langsomme Blizz som regel er med efterfølgere, og deres udviklingstempo generelt.

  Jeg håber på en ny udvidelse – folk er alt, alt for nostalgiske omkring Diablo 2.

 2. Remake af D2 kan jeg personligt ikke bruge til noget. D3 er meget federe i dens form pt.

  D4 kunne da være fedt, men tænker det har lange udsigter.

 3. #5 Enig. Jeg tænker også, at hvis de kan sælge en expansion mere, hvad de helt sikkert kan, mens de arbejder på det næste fulde Diablo-spil, vil de da gøre det?

 4. Blizzard har gang i så meget mere end bare for to år siden. Det skal blive spændende at se om de kan holde niveauet.

  Overwatch, Heroes of the Storm, Legion, Hearthstone. Alt sammen noget der trækker ressourcer og så meget har de heller ikke udvidet kapacitetsmæssigt.

 5. #8: Kætteri!!

  Hvis dette var i gamle dage var du blevet brændt på bålet for den udtagelse der!!

  Føj!

   

  D2 HD remake og jeg er lykkelig!

  Eller D4 i D2 stil

  D3 er en ren skændsel og har intet med “Diablo” at gøre!

 6. Håber på Diablo 4. 3eren var fed nok at spille igennem nogle gange, men det havde for mig ikke samme replay værdi som 2eren i sin tid. De har forsøgt at lappe på det men det har bare ikke været nok for mig med lappeløsninger.

 7. Hvis de laver D4, så er det fordi de har fået David Brevik tilbage (som jo er uden arbejde pt.). Han har godt nok udmeldt at han ikke vil forlade SF, meeen.. Det tror jeg ikke på

  Men jeg tror det er D3 expansion.

 8. Håber sateme på en officiel udtalelse om at de igang med Diablo 4, hvor de går komplet væk fra den stil der lagt med Diablo 3.

  Massiv Diablo fan, men 3ern er en stor joke fra start til slut.
  Det et forsøg på at lave en 3er, men den har aldrig været værdig til at bære navnet Diablo IMO…. Konstante lappeløsninger hele tiden.. nej tak.

  D3 når ikke D2 til sokkeholderne – period.

 9. Er selv massiv D2 fan, men D3 er sgu også et godt spil, og vil passe mig bedst med en D3 expansion eller ny D4. Men kan kun være en win win med mere diablo.

 10. en hd version af d2 ville være rigtig fedt.. men hvis de skal lave diablo 4 så skal det kun være hvis brevik, uelman, schaefer brødrene og de andre blizzard north legender er med til at lave det.. ellers gider jeg ikke spilde mine penge på det… for så bliver det bare endnu en dårlig kopi af world of warcraft

  det mest skuffende men måske også det mest sandsynelige ville være endnu en expansion af d3.. det spil er seriøst mangel på respekt over for alt det hårde arbejde som blizzard north lagde i diablo 1 og 2

 11. IKKE FLERE FUCKING REMAKES.. bare giv os nyt … men ta gerne elementer med fra 2’eren! Men nu må det fanme väre nok med remakes/hd’s og alt det crap! D2 er spillet og färdigt… giv os nye historier og gameplay elementer

 12. Hvis man kigger på det efterhånden gamle lækkede Blizzard release schedule var der D3 + 2 expansions til D3 på det.

  Meget har og kan have ændret sig fra dengang, men sætter stadig mine penge på den anden expansion til D3

 13. Jeg har spillet både D1-2-3 og jeg forstår ikke alt det hate som 3’eren får. Ganske vist gik jeg først igang med det efter den første expansion og jeg kan forstå der er rettet op på mange ting. Det ændrer dog ikke på at jeg hyggede mig gevaldigt både i første og anden gennemspilning, så jeg vil klappe i mine hænder hvis der kommer endnu en expansion. Dog ville D4 være endnu bedre

 14. #27 det er fordi at spilserien er blevet udviklet af to forskellige grupper, med den ene gruppe som var en samling action rolle-spils nørder og den anden gruppe som var en samling useriøse amatøre som er mere til regnbuer og ponies.

 15. @spionas – men det er også der problemet er. Et diablo-spil skal være sjovt ved mere end 2 gennemspilninger. Faktisk skulle du kunne gennemspille det over flere år. Man kan ikke eksperimentere med forskellige builds, da man bare kan lave sit build om som det passer én. Desuden kræver items ingen stats, så det skal man heller ikke tænke over, så længe man bare har level til det.

  Diablo 3 er bare på ingen måde et RPG, derfor er det ekstremt skuffende.

 16. der mangler mange elementer fra D2 som de fjernede i 3’eren.. stats, stat requirements på items, items med negative effekter + positive osv.

  jeg savner også at max level er noget der virkelig tager tid, og items fra level 12 til 99 er brugbare på et plan (afhængigt af niveauet du spiller på selvfølgelig)

  men når man spiller D3 får man et item der er gult, så kan det være du kigger.. har den flere % ved dps? nej, så er det lort

  eller er det den legendary/set jeg mangler? hvis ja, så er det godt, ellers er det lort

  mange ting fra diablo 3 er dog super gode men overall synes jeg at Path of Exile har gjort meget mere for at bringe “diablo 2” til de moderne tider (foruden grafikken :P)

 17. syntes path of exile har gjort det modsatte… grafikken og atmosfæren er fed og rigtig diablo agtig… men resten er spillet er røvsygt