Et af de mest intense RPG-spil vi får mellem hænderne i den nærmeste fremtid, er uden tvivl Kingdom Come: Deliverance. Det kan især ses i den netop løsslupne trailer, der både viser elementer fra historien, kampsituationer og de smukke landskaber.

Der sigtes efter en helt ny grad af realisme, som andre RPG-titler sjældent tør røre ved, så har man hang til genren, er der altså ingen undskyldning for at ignorere Kingdom Come: Deliverance.

Spillet udgives til PC, Xbox One og PlayStation 4, og det er altså tirsdag d. 13. februar.

12 KOMMENTARER

 1. Glæder mig til at få fingre i min Kickstarter nøgle.

  Fedt med endnu et spil man har støttet, der ser ud til at hitte stort

 2. Akke ja, akke ja, Glæder mig voldsomt til denne sidste store singleplayer oplevelse…

  Håber min kickstarter nøgle kan bruges til GOG-udgaven. Nogen, der ved noget?

 3. Det ser spændende ud. Håber det bliver godt. Synes realistisk udstyr ser bedre ud end meget af det overdrevne udstyr man ser i diverse Fantasy spil.

 4. Hvis KC:D bare kan blive halv så god som f.eks. Witcher 3 eller Skyrim, så er jeg godt tilfreds.

  Men venter måske lidt med at købe det. Skal lige se hvordan de første anmeldelser lander og hvordan gamerne ser spillet an. F.eks. var Witcher 3 fuld af bugs i starten og hvis KC: D også er det kan man godt vente et par mdr. med det.

  Men håber seriøs at det bliver en stor succes for det nye studio.

 5. Det lader til der er nervøse miner der vokser på reddit grundet Warhouse Studios vist ikke engang har sendt review copies ud endnu og der skulle også være en review embargo for pre-release anmeldelser.

  Desuden lader det til at Warhouse Studios som normal er ret aktive med svar er gået lidt i flyverskjul på trods det er det mest debatteret emne på deres subreddit lige nu. Det eneste officielle svar jeg har kunne finde i en af trådene omkring bekymringerne er:

  “We have come along way since the beta. Our game is optimized for all platforms. We’re only 5 days away!”

  Hvilke jo ikke siger noget overhovedet.

  Jeg har som tidligere nævnt set meget frem til dette spil, men dette pludselige hemmelighedskræmmeri fra et firma der har ellers har varet ret åben, mangel på review copies og em