Ny The Predator trailer giver 80’er fornemmelser på godt og ondt

The Predator synes at være en hyldst til 80'ernes actionfilm.

19

Du skal nok være til det mere corny og kliché-agtige, hvis du vil nyde Shane Blacks kommende The Predator film. En ny trailer giver mere end bare en lille smag af 80’erne.

Gårsdagens The Predator trailer fra 20th Century Fox vil helt sikkert ikke appellere til alle. De som stadig holder af 80’er (og 90’er) actionfuld, vil dog nok ikke blive skuffede. Andre vil nok med rette mene at The Predator er en B-film, som skal undgås for enhver pris.

Jeg må indrømme, at jeg på forhånd er noget skeptisk. En lidt tvivlsom instruktør, som har skrevet drejebogen sammen med Fred Dekker, og et cast som (udover Oliva Munn og Keegan-Michael Key som aldrig for alvor har været morsom) er mere eller mindre ukendt venter, når The Predator får premiere den 14. september.

19 KOMMENTARER

 1. #4: Joew, hvorfor ikke?

  Altså, ingen film kan komme op på siden af den originale Predator. Den mængde ‘suspense’ og atmosfære, som man lagde i filmen er svær at gentage.

  Den her virker til at have en lettere tone, hvorfor jeg sagtens kan se førnævnte skuespiller levere et par enkelte gode punchlines/oneliners hist og pist.

  Vi får at se til september…

 2. #11 – Så håbløst at opsummere hele filmens handling i én trailer. Helt enig.

  Syntes dog det er et generelt issue med trailerer nu om dage. Ser helst bare en teaser.

 3. #13 – ja eller Gary Busey – som på en eller anden måde overlevede….han er jo GARY BUSEY ! I 80’erne var han jo det farligste man kunne møde en lørdag aften…

 4. Nåh ja, Phonetic, Boyd Holbrook er jo ukendt og har ikke spillet hoved- og hoved-bi-roller i nogle af de mest hypede serier og film de seneste par år. Måske skal du se Narcos og Logan. Han er, om nogen, noget af det mest up and coming i Hollywood.

 5. Ved ikke helt rigtig, nok mere meh for mig. Men i det mindste er der mange af action.

  Men det var kun de første Predator film som var gode. Det var også de to første Alien film som var gode og det samme glæder også de to første Terminator film. Synes bare at når Hollywood forsøgte at malke mere udover de to første film begyndet det bare at blive dårligere og dårligere. Nu kommer der også MI:6, Rambo 5 osv.

  Det bliver ikke i biffen, måske engang hvis det kommer på Netflix eller noget tilsvarende.