Nvidia kunne under deres CES-præsentation i nat afsløre GeForce Now cloud-gaming streaming til PC og Mac. Der er tale om en revideret version af deres GeForce Now / Shield TV, som lancerede tilbage i 2015, men denne gang vil de tilbyde uhindret cloud streaming af spil til både PC og Mac.

Problemet er dog bare prisen. Jeg må indrømme at jeg troede at det var en stor spøg, da Nvidia efterfølgende fortalte at GeForce Now vil koste $25 for 20 timers spilletid. Der er ikke tale om en abonnementsordning i stil med det eksisterende Shield TV ($7.99 pr. måned) og du kan meget hurtigt komme ret voldsomt til lommerne hvis du vil gennemføre bare en håndfuld spil.

GeForce Now er baseret på NVIDIAs Pascal-teknologi (GeForce Titan m.fl.). Nvidia forventer at have servicen klar i løbet af foråret, men du kan allerede nu skrive dig op og få tidlig adgang. Det er dog indtil videre kun for gamere bosat i Nordamerika.

Jeg tvivler dog meget stærkt på at ret mange Daily Rush’ere springer på til de priser.

9 KOMMENTARER

 1. Det kunne jeg da godt være interseret i, da jeg kun bruger Imac hjemme er der jo ikke vanvittig mange spil der køre til OSX.

  Men de skriver at man skal være US citizen. så Nevermind

 2. Onlive var det seneste jeg kiggede på.

  Jeg synes at det er et fantastisk koncept – men som Phonetic siger så er latency et problem.

  Der findes dog spil hvor latency ikke er helt så vigtigt, så der er utvivlsomt stadig et market for teknologien.
  Man skal selvfølgelig dog finde et prisleje som folk er modtagelige for.

 3. Betaling pr time er i hvert fald ikke den rigtige løsning. Men ja, for Mac ejere ville det være interessant. Især i et lidt andet prisleje.

 4. wtf…

  og er delay så til at holde ud?

  for alle klager jo over delay selv på steam dimsen i nogen tilfælde – og den er jo lokalt tilsluttet (Og PS4 streaming på PC er jo også latterlig.. selv med kablet forbindelse..)

  og vi kender jo alle Onlive’s skæbne

 5. Har prøvet Geforce Now via 3 måneders gratis abonnement til Shield TV.. det fungerer såmænd udmærket, men latency er til at mærke, specielt ved FPS. Jeg kunne dog ikke finde på at betale for det, dertil er der for få interessante spil og det at man stadig skal købe nye / gode spil (eks Witcher 3 til €60) foruden at betale for abonnementet giver ingen mening. Det er måske det de vil lave om her så man ikke skal købe nyere titler mere?

  Men betaling på timebasis lyder på ingen måde mere tillokkende, tværtimod. Tror bare jeg fortsætter med at bruge min Shield som mediecenter, dét er den tilgengæld helt forrygende til