Jeg kan ikke ligefrem påstå, at jeg er den største Deadpool-fan. Figurens vante stemmeskuespiller, Nolan North, er til gengæld ganske begejstret for den flabede superhelt. Faktisk i så høj grad, at han aktivt gør kur til Marvel, i håb om at få udviklet et nyt Deadpool-spil.

North fortalte følgende til ComicBookMovie.com:

“I’m trying to get Marvel to do another Deadpool video game, and we could have Ryan come on and do a cameo in the video game.”

I filmsammenhæng er skuespilleren Ryan Reynolds mest associeret med Deadpool, men North er ikke bleg for at agere spøgefugl, da han udtaler at det egentlig er en anden Ryan han henviser til: Ryan Gosling.

Fun fact: Deadpool-spillet fra 2013 var faktisk det første spil jeg fik lov til at anmelde her på Daily Rush. Jeg kvitterede dengang med en skammelig karakter på 4/10, og følgende sætning før det endelige punktum:

“Denne skændsel hører ikke hjemme hos fans af hverken third person action-titler eller Marvel-universet.”

Det er så også mere end syv år siden nu, så det kan vel ikke være helt svært at overgå den præstation, hvis altså blot sådan projekt lander hos den rette udvikler. Alt held og lykke til Nolan North, med at appellere til flere strabadser for Deadpool i gamingsammenhæng.