God formiddag kære Daily Rush’ere. Så er det i dag at Nintendo Switch er på gaden. Der er allerede en håndfuld Daily Rush’ere, som har pakket deres nye konsol op og enten tæller timerne til de slipper fra job / skole, eller helt har skippet pligterne og kastet sig over konsollen.

Switch ankommer i med mange spil, men det gør måske ikke helt så meget. The Legend of Zelda: Breath of the Wild har i den grad taget pusten fra langt de fleste anmeldere og er ikke bare en kandidat til årets spil. Kigger man på Metacritic eller GameRankings, er der tale om et af alle tiders bedste spil.

Som flere af vore læsere dog har pointeret i dag, behøver du ikke at købe en Switch for at spillet Zelda. Der er ikke den store forskel på Switch og Wii U-udgaven, hvilket du ret tydeligt kan se af flere videoer.

Der er dog tilsyneladende stadig knas med især den venstre Joy-Con controller, som gårsdagens “day one” opdatering fra Nintendo ikke rigtig har gjort noget ved. Meget tyder på at det er selve hardware-designet, som måske skal justeres lidt. En af vores egne læsere oplever ret så generende problemer, som godt kan tyde på, at Nintendo har alvorligt problem at skulle løse

For nuværende er det heller ikke muligt at fortage en backup af f.erks. save-games, da disse ikke kan kopieres ud på microSD kort.

Der er også delte meninger om hvor mange Switch konsoller Nintendo vil sælge. Alt fra 5 mio. til 10 mio. på det første år er der spået. Det er nok klogt lige at afvente og se hvad der sker de kommende måneder.

Sony har sat prisen ned på PlayStation 4 i Danmark

Nintendos lancering af Switch har formodentlig afstedkommet at Sony her i dag har justeret den europæiske pris på deres PlayStation 4 (Slim). Fra og med i dag kan du købe en PS4 for €199. GameStop m.fl har allerede justeret prisen, så du kan købe en 500 GB PS4 Slim for 1.599 kroner inkl. tre måneders PlayStation Plus abonnement. Microsoft har endnu ikke reageret, men Xbox One er i forvejen nede i stort set samme prisleje.

Skal du have sving i Zelda og Switch’en her i weekenden?

4 KOMMENTARER