Få vil modsige at Nintendos Wii-konsol fra 2006 var en massiv salgssucces. Med en dedikation til motion controls og lettilgængelige spil, formåede maskinen at samle alle familiemedlemmer om fælles spiloplevelser. I Japan har Wii i sin levetid solgt 12,7 mio. eksemplarer.

Nintendo Switch har dog i denne uge overgået disse salgstal, med 12,8 mio. solgte eksemplarer. På et eller andet tidspunkt måtte en anden konsol selvfølgelig overgå Wii på dette punkt, men yderst imponerende er det, at Switch formåede at ramme denne milepæl, på halvdelen af den tid som Wii nåede samme mål.

Game Data Library har delt nedenstående graf, som giver et fint visuelt indblik i hvor imponerende det i virkeligheden er.

Her på Daily Rush har vi i vores forum en Nintendo Switch tråd, hvor snakken om maskinen lever i bedste velgående.

4 KOMMENTARER

  1. Det er både imponerende og velfortjent. Jeg har været Nintendo-mand siden NES og GB, og Switch har direkte kurs mod at blive min yndlings konsol nogensinde.

  2. Jeg har været tæt på nogle gange og købe switch, men den skulle ikke være så meget til mig selv men til familien. Det der holder mig tilbage er at jeg ikke tror de ville den i længden.

    Er der nogle spil til den som i mener en pige på 7-8 år vil kunne falde pladask til?
    Hun er helt vild med at spille Playstation VR og gider ikke spille uden Vr.

  3. #2 Hvis hun ikke vil spille uden VR, så er en Switch ikke noget for hende. Men ellers er det nye Animal Crossing lige kommet, og der er et bugnende bibliotek af andre spil, der passer godt til en pige på hendes alder.:)