Electronic Arts havde tidligere fortalt, at de ville udgive “et FIFA-spil” til Nintendo Switch, uden dog at præcisere yderligere hvad det indebar. EA bekræfter nu at Switch-udgaven af det næste FIFA-spil hedder “EA Sports FIFA” og ikke FIFA 18 – uden at komme nærmere ind på hvad det indebærer.

Det er Eurogamer, som i fredags var først til at spotte en reference i EA’s pressemeddelelse her op til E3, som desværre ikke efterlader os meget klogere. Udover en lidt vag beskrivelse på EA’ s eget website, synes det dog klart at det ikke er det samme FIFA 18, som rammer konsoller og PC i efteråret.

If you’re at the park, at your friend’s house, or on vacation, you can always stay connected to the biggest matches. You’ll be able to get on the pitch with your favourite players and teams from the world’s best leagues in iconic stadiums from around the world… all with the unmatched authenticity and depth that FIFA is known for.

Der er nok tale om en mere generisk og begrænset udgave af FIFA på Nintendos nyeste konsol. Også Polygon spekulerer i præcis hvad der er Electronic Arts mener med “EA Sports FIFA” til Switch.

3 KOMMENTARER

  1. synes det ser interessant ud med en cartoonish fifa og ikke alt det fotorealistiske gentagelse som hvert år bringer. jeg savner sensible soccer