Så fik vi endelig slået fast, at Diablo 3 er på vej mod Nintendos Switch. Nintendos Reggie Fils-Aime and Blizzard CEO Mike Morhaime annoncerer spillet i en sød lille video, hvor der også er masser af små spændende informationer.

Som Forbes artiklen, der led af for tidlig nyheds-afgang, afslørede i går, så kommer Diablo 3 – Eternal Collection til at indeholde både Reaper of Souls samt Rise of the Necromancer-udvidelserne samt lidt ekstra Nintendo-specifikt lir.

Vi skal dog ikke nøjes med videoen med de to herrer. Blizzard er også klar med en “rigtig” trailer fra Switch-udgaven, som du kan se herunder:

Diablo 3 – Eternal Collection udkommer engang i 2018, så vi skal altså ikke vente mange måneder. Skal du ud og investere?

12 KOMMENTARER

  1. #6 60 FPS og LOW detail ser det udtil og hvad man må forvente.

    PC ports ala Diablo og Doom osv er altså ikke Switchens stærke side. Det skal gerne laves fra bunden til switch og ikke portes ned førend at det bliver rigtig godt.

  2. #9 Kan ikke se hvorfor det skulle være federe end på en PC. Mus + mods + langt bedre grafik. Grafikken i Switch udgaven er alt for soft og uskarp til min smag.
    MEn har man behov for at spille Doom selv i bussen ja så er udgaven jo nok alletiders.