Nintendo har på bare 9 måneder solgt 10 mio. Switch-konsoller. De kan på bare ét år overgå, hvad de til dato har solgt af Wii U.

Nintendo er et årets helt stor succeshistorier. Ved begyndelsen af året var deres aktiekurs det laveste meget længe, men nu er de på niveau med storhedstiden omkring 2006-2007. Årsagen er ganske simpel: Nintendo Switch.

Nintendo kunne i går oplyse, at de havde rundet et salg på 10 mio. konsoller. Det er på bare ni måneder og den japanske producent har kurs imod et Switch-salg, som på et år vil overgå det totale salg af den forgående konsol, Wii U (13.5).

Nintendo oplyser at de vil have sendt 16.7 mio. Switch-konsoller i handlen ved udgangen af det nuværende regnskabsår (31. marts 2018).

Med egenproducerede titler som Zelda og Mario og tredjeparts-udgivere, som ikke længere kan ignorere Switch som en profitabel platform, vil 2018 blive særdeles interessant for Nintendo.

3 KOMMENTARER

  1. #1: Som alle andre Nintendo-konsoller, er den ganske børnevenlig. Måske ikke så meget som Wii og Wii U, men stadig mere end PS4 og Xbox One.