Jeg er ny skribent her på Daily Rush, og jeg skal primært dække Nintendo. De altid flinke japanere ønsker tydeligvis, at jeg skal få en god start: I eftermiddags annoncerede de en længe ventet Direct (Fisker var hurtig i vores store Switch-tråd). Nintendo UK skriver følgende på Twitter:

An all-new #NintendoDirect is almost here! Tune in at 10pm (UK time) on Wednesday, 13/02 for roughly 35 minutes of information on upcoming #NintendoSwitch titles, including new details on #FireEmblem: Three Houses.

Vi får altså en videopræsentation på ca. 35 minutter med information om kommende titler til Nintendo Switch. Nintendos plan for 2019 ser lidt sløret ud lige nu, så denne Direct falder på et tørt sted. Takashi Mochizuki fra Wall Street Journal rapporterede fra Nintendos seneste finansielle briefing, at Nintendo arbejder på mindst et uannonceret spil til Switch, der skal udgives senest d. 31/3-20, og som Nintendo mener vil glæde sine fans. Måske hører vi mere til det i morgen. Undertegnede håber i så fald, at de trækker en kanin op af hatten og annoncerer en efterfølger til Eternal Darkness.

Hvilke spil håber du på at se mere til i denne Direct? Se med direkte her på Daily Rush i morgen aften kl. 23 dansk tid.

16 KOMMENTARER

 1. Håber at se mere med Zelda. Kan man ikke forvente at høre mere om den evt. Kommende switch mini (håndholdt) ? Eller er det primært software? Er ret ny med Nintendo direct

 2. #3 Der går rygter om noget 2D Zelda, hvilket også ville give mening. Det er aldrig helt til at sige, hvad der kan dukke op i en Direct. Vi ved ikke mere, end der står i deres tweet. Resten er rygter og gætværk.:) Det er derfor, Directs er så fede. Det er samtidig grunden til, at mange altid bliver skuffede. Hvis først man stiger ombord på hype-toget, så ender det ofte galt. Derfor holder jeg mig generelt væk fra rygter, og hvis jeg endelig falder over dem, så tager jeg dem med et gran salt.:)

 3. Jeg tror heller ikke, at det er usandsynligt, at vi får en Super Smash Bros. Ultimate character reveal. Nintendo er efterhånden blevet ret gode venner med Microsoft, så hvis de vil have internettet til at implodere, skal de bare afsløre, at Banjo eller Conker er på trapperne. Så kan Kim Kardashians “break the internet” godt pakke sammen.:)

 4. Directs er nemlig super fede, da det stort set altid er ukendt hvad der kommer til at ske. Og så kommer de jævnligt henover året. Jeg fatter ikke, at andre firmaer ikke har taget tiltaget til sig. Jeg er først blevet Nintendomand med min Switch, men Directs små juleaftenener fordelt over hele året! Jeg glæder mig!

  Ting som kunne ske:
  -Se mere til Joker karakteren i Smash + Reveal af den næste i rækken
  -Metroid triologi remake (Har været rygtet nogle gange…)
  -En masse Fire Emblem som de skriver i tweetet
  -Lidt mere Luigis Mansion
  -Lidt mere Animals Crossing
  -Jeg håber på en dato på Shakedown Hawaii

 5. kan det være et ny Pikmin spil eller er det allerede annonceret ?

  bliver lidt trist et år nu da Metroid er genstartet fra bunden.

 6. #6:
  Hvis det er 4’eren sker der ikke. De har droppet alt de havde lavet på det og startet forfra. Men en udgivelse af de tre første kunne være et plaster på såret.