Niantic har her i nat udsendt en opdatering (0.33.0 Android / 1.3.0 iOS) til deres Pokemon GO, som bidrager med rettelser, tilføjelser og især en ganske interessant ny tracking-funktion, som indtil videre kun er tilgængelig for udvalgte spillere.

Niantic tester først i det små

Udover at genintroducere Battery Saver-funktionen for iOS-gamerne, er der især en ny funktion, som vil gøre det lettere for Pokemon-fængere, som ikke bare vil vade tilfældigt rundt og håbe på det bedste.

Pokémon GO has been updated to version 0.33.0 for Android and 1.3.0 for iOS devices. Below are some release notes and comments from our development team.

 • Added a dialog to remind Trainers that they should not play while traveling above a certain speed. Trainers must confirm they are not driving in order to continue playing.
 • Made improvements to the accuracy of a curveball throw
 • Fixed a bug that prevented ”Nice,” ”Great,” and “Excellent” Poké Ball throws from awarding the appropriate XP bonuses.
 • Fixed achievements showing incorrect Medal icons.
 • Enabled the ability for Trainers to change their nickname one time. Please choose your new nickname wisely.
 • Resolved issues with the battery saver mode on iOS and re-enabled the feature.
 • Added visuals of Team Leaders Candela, Blanche, and Spark.
 • We’re currently testing a variation of the “Nearby Pokémon” feature with a subset of users. During this period you may see some variation in the nearby Pokémon UI.
 • Minor text fixes

We hope you enjoy this new version and please share your feedback!

Niantics patch notes nævner en ny “Nearby feature”, som udvalgte gamere får lov at teste. Vi var ikke helt klar over om det bare var “Sightings”, som det nu hedder under den menu, man tidligere kunne se fodspor fra Pokemons i nærheden.

Reddit-brugeren Toki767 har dog opklaret mysteriet og kan afsløre, at han er blandt de som har det nye “Nearby” interface og tracking. Med det kan man se hvilke Pokemons, som er i nærheden af udvalgte Poke Stops og derefter springe ud og fange dem med bare lidt flere anvisninger. Det er nok indtil videre kun få gamere som har disse nye funktioner, da Niantic med al sandsynlighed vil teste belastning og hvor godt det kan skaleres.

Du må dog meget gerne råbe op, hvis du er blandt de heldige.

Pokemon GO har indtjent $200 mio. på mikrotransaktioner

Der er ingen tvivl om at Pokemon GO er branchens største guldkalv for tiden. SensorTower har regnet sig frem til at Niantic og The Pokemon Go Company har tjent $200 mio. på mikrotransaktioner alene på den første måned efter spillets udgivelse. Derved har Pokemon GO så eftertrykkeligt slået både Clash Royale og Candy Crush Saga. De har inkluderet en graf, som ganske interessant også viser, at især japanerne spytter store summer i spillet.

pokemon-go-earnings

12 KOMMENTARER

 1. Hmm, ville lige til at redigere mit indlæg men det kan man åbenbart ikke mere? Anyway kom til at sætte det forkerte screenshot ind, på det rigtige er der nogle pokémon med nogle små billeder over dem, eller det tror jeg der burde være men ingen af de stops i min by har billeder

 2. WOW! Den nye tracker hjalp mig lige med at fange en pidgey, hvor vildt! Det er jo heller ikke fordi jeg har fanget et par hundrede af dem indtil videre..

 3. #4 I know, som jeg sagde i min “edit” kom jeg til at poste det forkerte screenshot.

   

  Den rigtige tracker ligner den der men har et lille billede der hvor der er græs, hvis man trykker på den zoomer den ens kort ud og viser hvilket stop den er ved.

   

  Jeg tror dog jeg er liiiige på grænsen, har kun set 1 pokémon med den indtil videre, og den bliver hele tiden ved med at forsvinde og dukke op på min skærm.. Kan være det bliver bedre hvis jeg er tættere på et stop dog.

   

  Kan det i øvrigt passe at man ikke kan redigere indlæg mere? Synes eller det var en super god funktion!

 4. Vil også lige stemme i, i forhold til redigering.

  Lavede også en kommentar tidligere, og synes det er frustrerende og ikke særlig brugervenligt at man ikke kan redigere i sine posts. Jeg brugte den gamle URL syntax, som ikke virker, hvilket resulterede i at mit link ikke virkede.

  Hvis der ikke er nogen mulighed for at få en form for forhåndsvisning, så kan jeg ikke se hvorfor man ikke skal kunne rette i sine indlæg. Evt. måske i en meget tidsbegrænset periode.

 5. Med den nye opdatering for jeg konstant at vide at jeg hår for hurtigt.
  Eller den popper op og siger man ikke må køre bil og spille!!

 6. Ikke vildt imponeret. Ville heller have haft N.s.w.e angivet som du bogstav ved deres side så man kunne se hvilken retning man skulle gå, ville gøre det noget mere brugbart når man ikke befinder sig i en by. Så ville kompasset også have en funktion