Der er lige over en måned til at vi endelig kan se hvad Electronic Arts (EA) og BioWare leverer i Mass Effect Andromeda. Vi har før bragt screenshots i noget større opløsning, med BioWare har drillet lidt med at udsende en række billeder via Twitter.

I skal dog ikke snydes, så herunder kan du se de ni nye screenshots, hvor de to første demonstrerer lidt af de omgivelser du kan se frem til på PC, PlayStation 4 og Xbox One den 23. marts.

8 KOMMENTARER

 1. spillet ser sku fedt ud men tror jeg venter til der kommer en evt. Xbox scorpion version.

  eller en GOTY med alt DLC.

 2. #3

  Lair of the Shadow Broker til ME:2 og ME:3 Leviathan har jeg fået at vide at man bør spille dem.

  Men jeg vil helst ikke have min spil oplevelse af Mass Effect serien forurenet på nogen måde.

 3. #6

  Forurenet? I min optik har det overvejende været en god ting med mere mass effect. Eneste jeg ikke var så glad for var pinnacle station dlc’en til me1. Til me2 Så var zaeed dlc’en vist heller ikke så spændende, som jeg lige husker den. Kasumi var ret spændende. Overlord og shadowbroker er alle pengene værd. Arivaler en fin lille tråd mellem me2 og me3, men ikke livsnødvendig. Til me3 var alle historie dlc’erne faktisk ret gode, omega var mere omega og aria og passer ret godt ind historien i spillet. Virker faktisk som noget de fjerne fra hovedspillet pga tid eller kvalitet til release. From ashes burde nok osse ha været en del Hovedspillet noget med at figuren var på skiven vist nok. Igen ikke livsnødvendig, men gir en lidt sjov og spændende companion og gir nogle sjov twists enkelte steder.

  Tilgengæld syns jeg du sagtens kan springe alle våben og armor pakkerne over