Spillet er virkelig flot. Ofte kræver det bare, at man lige sætter sig ned og nyder New Yorks travle avenuer og bredde boulevarder.

Mange spillere har sikkert allerede gennemført historien i Spider-Man. Men nu er der godt nyt på vej til dem i form af en New Game Plus Mode.

Insomniac Games har annonceret via Twitter, at de lige nu arbejder på en New Game Plus Mode, der som oftest gør det muligt at hive al progression med videre til en ny omgang igennem historien.

De kommer ikke med mange detaljer om New Game Plus Mode, men mon ikke vi kan antage, at alle skills, gadgets og fundne samleobjekter samt dragter bliver hevet med over i New Game Plus Mode? De har tidligere annonceret en Ultimate-sværhedsgrad. Den kommer nok også med i samme omgang.

Vi gav Spider-Man en ganske flot karakter, og du kan læse meget mere om spillet i vores omfattende anmeldelse.

5 KOMMENTARER

  1. NG+ burde ikke komme som en tilføjelse. Det burde være en standard feature som er med fra dag 1 af IMO.

    Jeg hader virkeligt det her. Her er spillet, men lad os lige Patch det i et par måneder så har i hele spillet.

  2. Tjaz, det er jo ikke et krav at der skal være sådan en mode. Så det havde de ikke tænkt som del af pakken.

    Men fedt at de laver det og det kommer efterfølgende. Gta V har da også tilføjet mere siden, skulle de vente med at udgive det til alt var med?

  3. #2 nej der er mange ting som ikke er et krav. Engang var det heller ikke et krav at man kunne gemme sit spil. Men så var der en som en dag tilføjede den feature og idag forventes det bare.

  4. […] Som lovet har Insomniac Games nu tilføjet en New Game+ mode til Spider-Man i en 4,7GB stor patch, der landede inden weekenden. New Game+ bringer alle dine dragter, skills, gadgets og mods med over til et helt nyt spil, hvor der også er mulighed for en helt ny sværhedsgrad med tilnavnet “Ultimate”. Der skulle også være et par nye trophys, hvis det skulle have interesse. […]