Netflix stopper Luke Cage efter 2. sæson. Aflysningen af Luke Cage kommer i kølvandet på nyheden om, at Iron Fist også bliver droppet.

Netflix er tilsyneladende i fuld gang med at distancere sig fra Marvel. Luke Cage droppes af den populære streaming-service efter en ellers rigtig god 2. sæson, og Netflix meldte også ud i sidste uge, at Iron Fist heller ikke vender tilbage efter seriens 2. sæson.

Jern Næven: “Hva så Luke, skal vi tage over til Disney?”. Luke Bur:”Disney, er det ikke kun for børn?”.

Da Disney, der jo ejer Marvel, lancerer en streaming-service i 2019, er det ikke underligt, at Netflix begynder at droppe deres Marvel-serier. Hvordan det hænger sammen bag gardinerne hos Netflix og Disney, ved vi dog ikke noget om endnu. Men Luke Cage og Iron Fist ser ikke ud til at have en stor fremtid på Netflix. Tilbage har vi Jessica Jones, The Punisher, The Defenders og så Daredevil, hvoraf sidstnævnte netop har fået en 3. sæson.

Hvordan fremtiden ser ud for disse serier, ved vi intet om. Men i Netflix-regi er det nok ikke den mest lyse fremtid, vi går i møde. Tabet af Marvel-franchisen kommer uden tvivl til at gøre ondt på Netflix, da visse af deres serier har nydt enorm popularitet, og sikkert hevet mange betalende brugere til deres service.

Hvad siger du til Netflix uden Marvel film og serier. Er det stadigvæk den samme pris værd, eller overvejer du måske at skifte over til Disneys kommende streaming-tjeneste? Giv gerne dit besyv med i kommentarerne.

14 KOMMENTARER

 1. Jeg har adgang til Netflix, HBO Nordic, Viaplay (inkl. sport), TV2 Play og en stor kabelpakke. Det må vist være rigeligt.:D

  Jeg har da set de fleste af Marvel-serierne, men det gør ikke den store forskel for mig, om Netflix laver flere eller ej.

 2. #1 yeah, jeg vælter mig også i pakker. Orker ikke en tjeneste mere. Så meget trækker marvels serier heller ikke.

  #2 Iron Fisting var ikke god. Men Sæson 2 af Luke Cage var faktisk super fed, synes jeg!

 3. Mine ynglings i rækkefølge

  1: Dared Devil
  2: Jessica Jones
  3: Luke Cage
  4: Defender
  5: Iron fist

  Er i fuld gang med den nye sæson af DD og er superfed. Kan hellere ikke se hvorfor vi skal have så mange forskellige Marvel serier kørende. Man drukner jo forbrugerne.

 4. Hverken Netflix TV-serier eller Disney film ser mig ikke rigtig noget mere, syntes det bliver mere og mere kedeligt og gider ikke rigtig at investere tid i det mere.

 5. Nu var iron fist heller ikke særlig god Jeg så season 1 af luke cage dog men synes ikke den var vildt fængende så det blev til 1 episode af Season 2 før jeg ikke gad den mere, DD, Punisher og JJ synes jeg dog har været ret fine, bortset fra de sidste par episoder af JJ season 2, synes de var lidt rodet

 6. I takt med der kommer flere og flere streaming tjenester, med eksklusivt indhold, så vil incitamentet for at piratkopiere stige igen.
  Folk gider ikke bruge 50-100 kroner per måned på fem eller flere forskellige servicer.

 7. #10 – Enig. Det begynder så småt at komme dertil.
  Så længe The Punisher bliver produceret må de fjerne det meste Marvel relateret fra Netflix

 8. Har ikke set nogen af dem, men syntes da det er træls når alt bliver delt op på mange forskellige platforme… jeg gider kun betale for en streaming service, så beholder Netflix!

 9. Med få undtagelser er Marvel film og serier bare metervareproduktion. De begynder som regel på noget godt, men snart efter startes malkemaskinen, der får lov at køre på fuld vakuum, indtil det er tid til en reboot. For mit vedkommende taber Netflix ikke noget ved det. Måske endda tværtimod, da der så kan komme fokus på noget mere interessant.