Bethesda og MachineGames har de seneste uger forsynet os mere flere små film fra det kommende Wolfenstein 2: The New Colossus. De fleste af dem har dog ikke rigtig budt på gameplay, men gårsdagens “No More Nazis” trailer leverer endelig varen.

Traileren fremviser protagonisten BJ og hans modstandsbevægelses-venner, men de bestemt ikke holder igen med at afvikle onde nazister i Manhattans gader i New York. Har du ikke allerede været der, bør du læse vores Wolfenstein 2 preview og se om du kan holde dig i skindet indtil den 27. oktober, hvor Wolfenstein 2: The New Colossus ankommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

23 KOMMENTARER

 1. Jeg prøver at holde mig ude af SJW debatten men for fanden…. en sort kvinde som hovedperson, der siger mænd er roden til alle problemer? Cmon, hvor åbenlyst kan de gøre det? Oh well, hård branche, man må vel tage de billige point man kan… eller i hvert fald prøve at undgå raseriet fra ekstremister

 2. B.J. Blast’em all Kvaerner da bare dem alle, Ekstremisterne, og “mongolretarderne” dvs tyskerne, hvad enten de er nazister eller ej . . .

 3. #7 Du må gerne kalde mig alt-right hvis det er det, der skal til, for at du kan forholde dig til mig. Det virker til at være standarden for den ekstremistiske venstre-fløj: Personlige angreb først, og MÅSKE en diskussion bagefter. Det virkede jo så fint for Hillary Clinton og Ghostbusters filmen, med deres “deplorables” og “hvis du ikke kan lide filmen, er du en kvinde-hadsk taber”. Alt-righterne bør være lykkelige for at den yderste venstrefløj ikke ser ud til at være i stand til at lære af deres fejl, ellers ville de jo være fucked.

  Men jeg undrer mig… bliver det aldrig lidt kedeligt og ensformigt? Det er ikke nok at bruge hele dagen i circlejerks på reddit og tumblr, aftenen skal gå med at *alle* spil, film og serier har en transkønnet sort biseksuel kvinde i en fremtredende rolle (plottet er mindre vigtigt)?

 4. #4 det er jo ‘men’ som ‘mennesker’ ikke som ‘mænd’. Hold nu den tone væk fra spilnyhederne så kan I sprede alle jeres budskaber i forummet i stedet.

 5. #8 – Haha, so triggered. Anyways du lyder som lidt af et fortidslevn fra Sarkesiankrigen og du ved vist ikke helt hvad alt-right er. Du er alt right hvis du støtter en oprettelsen af “en hvid ethnostat”, mener hvide er genetisk overlegne, mener at raceblanding er folkedrab og mener at eliten/nwo/illuminati eller what ever (læs: Det er altid et kodeord for Jøderne eller dem der tjener jøderne) orchestrer et folkedrab på hvide gennem at facilitere masseindvandring. Hvis du er glad for frasen “Diversity is a codeword for white genocide”.

  Passer det ovenstående på dig? Ja så er du alt-right, så fremt du mener at khaki chinos og hvide poloshirts er det ungdomen vil have… ellers er du bare en poser der er tiltrukket af det edgy ved kalde sig alt-right.

  Anyways, Alt-righterne får nedern på og spiller kaffen ud over deres poloshirt, fordi: 1: Nazister umenskeliggøres – “muuh Hitler did notin rong”, 2: En sort kvinde er leder af oprørsbevægelsen (havde det været en hvid kvinde, gerne animeret i mangastil havde de derimod fået ståpik af det) og 3. at en sort mand boller med en hvid kvinde. Det sidste kan de slet slet ikke have, for det er jo propaganda for folkemord på hvide.

 6. #11 Hey! Hvad er der nu galt med hvide polo trøjer? (Sidder netop iført hvid polo trøje )

  Seriøst er det nødvendigt at have de her sindsyge debatter under en spilnyhed?

 7. #9 – Hvad er så din holdning til den jødiske ethnostat, Israel?

  Jeg er på ingen måde Alt-right, men jeg er villig til at tage deres problemer under overvejelse og vurdere om der er hold i det, der bekymrer disse mennesker, istedet for at afvise dem inden diskussionen overhovedet starter.

  Frasen “Diversity is a codeword for white genocide” vil jeg mene, at der er hold i, især hvis du er hvid canadier.
  Den canadiske regering har planer om at øge befolkningen med 100 mill. de næste 100 år, dette sker ikke ved alm. befolkningstilvækst. De folk skal komme til landet udefra og de kommer ikke fra Vest Europa. De kommer fra Afrika, Asian og Mellemøsten.
  Langt størstedelen af den canadiske befolkning har europæisk baggrund. Hovedsageligt; engelsk, fransk, skotsk, irsk, tysk og italiensk.Link

  Tager man det i betragtning og så kigger på FN’s defination af hvad et folkemord er, så dukker der noget interessant op. Link
  Kig nærmere på artikel II og det mentale aspekt af denne.

  A mental element: the “intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such”;

  Så når Trudeau står og kævler op om “Diversity is our strength” og har planer om at importere alle disse folk udefra, så kan jeg godt forstå at folk der Alt-right har problemer med dette.

  Så min mening er, at der er nogle problemer der er reelle, men metoden de bringer disse på banen er forkert. Jeg er bund og grund lige glad med folks ideologi. Jeg er mere interesseret i deres metode.

 8. #11 Igen vælger du personlige svinere i din aller-første sætning. Gider ikke spilde min tid med at læse resten hvis det er måden du kommunikerer på

 9. #15 Haha, omg fragility issues much. Hvis du synes det der var en personlig tilsvining, så er internettet vist for hårdt et sted for dig og du burde nok blive i dit safespace. Anyways – jeg mener det sgu, du lyder som om at du har levet under en sten siden alle hidsede sig op over Anita Sarkesian.

  #13 – Well hello Fritz, spar mig for dit forsøg på en påtaget “centrist” position.
  Jeg mener at den Israelske stat skal opløses og der skal oprettes en ny stat for hele vestbredden hvor alle etniske grupper har lige rettigheder, friheder og pligter. Desuden mener jeg at hvor det på nogen måde er muligt, så skal land og ejendom der blev konfiskeret under Nakbaen – du ved den etniske udrensning af palæstinenserne – gives tilbage til de familier den blev taget fra – hvor det ikke kan lade sig gøre skal ofrene og deres familier have en kækkelig erstatning. Ligesom de fleste bosættelser på vestbredden skal nedlægges, uden kompensation og jorden gives tilbage. Var det nok svar på hvad jeg mener der skal ske med Israel?

  De har ikke nogen officiel politik og det der har været tale om er at hæve pefolkningen til 100 millioner af forskellige veje, ikke øge den med 100 millioner.

  Hvis du mener at immigration er lig med: the “intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such”, så har du drukket af natpotten. Der menes systematiske rammer hvormed sprog, kultur og andre etniske markører umuliggøres eller ulovliggøres. Hvordan mister du din kultur ved at din nabo er Buddhist? At din nabo er muslim, medfører det at det er ulovligt for dig at være kristen.

  At forskellighed skulle være lig med folkedrab er fuldstændig til grin. For det første så baserer ideen sig på en ide om at der findes en “hvid kultur”. Det gør der ikke, de mennesker der tilfældigvis er hvide rummer en multityde af forskellige kulturer og etniciteter der kan være vidt forskellige. Der findes nogle fælles kulturtræk der kan siges at have sit udspring i Europa og knyttes til oplysningstiden. Men den kultur er overhovedet ikke på nogen måde truet overhovedet, det er den dominerende kultur i verden hvis ideer og koncepter synker ind overalt. Desuden så findes der over en milliard hvide mennesker i verden, der er ikke nogen hvide der behøver frygte at forsvinde. Desuden så bliver man ikke mindre hvid af at dele stat med nogen der er knap så hvid som en selv.

  For det andet så er den slags udmeldinger “Diversity is a codeword for white genocide” en hån mod ofre for deciderede folkedrab, og det viser hvor meget den ekstreme højrefløj er en flok hysteriske skrøbelige whinere.

 10. #13 – Addendun

  Og ved du hvad de sjoveste ved hele den her hurdle om en hvid kultur er. Hvis du vil se oprindelig levende nordvesteuropæisk kultur, traditioner og værdier – som vores tip tip tip oldefædre dyrkede den før oplysningstidens nationalromantiske ideer om nationalstaten medførte en ensretning og udviskning af de forskellige etniske gruppers særpræg inden for de vestlige nationalstater. Så skal du tage med mig en tur til det sydlige afrika og langt langt ud på landet – der finder du nogle små etniske grupper kaldet basterne (hollandsk for bastarter), hos dem finder du et ef de sidste levende utryk af vestlige oprindelige kultur som den tog sig ud hos hvide mennesker,

  Og for at afrunde, selve ideen om en hvid ethnostat er latterlig, fordi der findes ikke nogen særlig hvid etnicitet. Der findes hvide mennesker, og hos dem finder du, som jeg før var inde på, et sandt hav af forskellige etniciteter.

 11. #18
  Din stakkel. Dit liv kan umuligt være særlig fedt når du ikke kan lade være med at være hyper aggressiv og vred hele tiden. Du kan måske lyve overfor dig selv, men for alle andre er det åbenlyst hvordan din tilstand er. God bedring, og held og lykke med det hele

 12. Hvorfor ser jeg først denne tråd nu?! Det stak da af i alle mulige retninger.:D

  #17 “At din nabo er muslim, medfører det at det er ulovligt for dig at være kristen.”

  Tja, i visse lande gør det vel.:)