Nathan Fillion spiller Nathan Drake i fan-skabt Uncharted film

Fremragende initiativ af Nathan Fillion.

4

Nathan Fillion, har gjort noget nær den bedste reklame for sig selv til rollen som Nathan Drake i Uncharted filmen. En 15 minutter lang fan-skabt Uncharted film er dukket op i dag.

Nathan Fillion var bestemt min absolutte favorit til at spille Nathan Drake i den kommende Uncharted film – også før dagens 15 minutter lange fan-skabte Uncharted mini-film. Fillion er især kendt for rollen som Malcolm “Mal” Reynolds i Joss Whedons Firefly tv-serie og den efterfølgende film, Serenity fra 2005.

Fillion havde allerede i sidste uge, via Instagram, hentydet til en afsløring i dag med et billede af rapperen Drake og en lup og et kort, som mere end bare ledte tankerne hen på Uncharted.

Nathan Fillion som en næsten perfekt udgave af Nathan Drake.

Uncharted filmen, har efterhånden været længe undervejs, men det er ikke meget vi har hørt til projektet det seneste år. I oktober måned blev Shawn Levy hentet ind som instruktør og i begyndelsen af sidste år, blev det seneste manuskript endelig færdiggjort med Joe Carnahans hjælp.

Men se selv filmen herover. Den kan varmt anbefales. Fillions humor og stil er som skabt til Uncharted. Hvis ikke Sony hyrer ham omgående så..

Kortfilmen er instrueret af Allan Ungar og skrevet af Unger & Jesse Wheeler. Fillion er medproducer.

4 KOMMENTARER

  1. Har nok lidt et bias da jeg også selv syntes han ville være perfekt til den rolle i lang tid nu, men efter at have set den her kortfilm har jeg bare endnu mere lyst til at se Fillion i en “rigtig” Uncharted film!

    I øvrigt ret nice filmet og redigeret fra omkring 11 minutter inde, (og før det) jeg er ikke sikker på jeg ville synes om det i en fuld længde film, men til en kortfilm passer det egentlig ret godt at det går fra “cutscene” til “in-game” på den måde.