Nintendo har endelig løftet sløret for den næste generation af Pokémon. I en syv minutter lang videopræsentation fik vi de første detaljer om, hvad der venter os, når de nye Pokémonspil lander på Nintendo Switch sidst på året. Se eller gense præsentationen lige her:

Udover titlerne på spillene viste præsentationen to væsentlige ting: For det første, så kræver en ny generation af Pokémon en ny region at boltre sig i. Navnet på den nye region er Galar, og der er tale om et meget naturrigt område, hvor byerne er omkransede af sletter og bjerge.

For det andet, så fik vi det første kig på de tre Pokémon, man skal vælge imellem, når man starter sit eventyr. Den første er Grookey, som er en slags abe, der tilsyneladende bruger en pind som våben. Den anden er den kanin-lignende Scorbunny, som har ild i fødderne. Og den sidste er firbenet Sobble, der kan sprøjte med vand og kamuflere sig. Som traditionen byder det, er de tre henholdsvis græstype, ildtype og vandtype.

Det er første gang, at en ny generation af Pokémon starter sit liv på en hjemmekonsol. Det bliver spændende at se, om det medfører større ændringer på andre områder end det grafiske, eller om det stadig bare bliver Pokémon, som vi kender det.

Pokémon Sword og Pokémon Shield kommer eksklusivt til Nintendo Switch i slutningen af 2019. Ser du frem til at tage hul på en ny generation af Pokémon, eller har du fået nok af at fange og træne de mange forskellige lommemonstre?

1 kommentar

  1. “Gotta catch ’em all!” – Well almost, sort of. Put your tinfoil-hats on:
    Så er Galar Region her næsten og hvad har vi at se frem til? Dette her er det første Pokemon spil jeg ikke glæder mig til, som jeg ikke har tænkt mig at gå ud og købe foreløbigt.
    National-dexet ryger, det er pokemon som findes i Galar region som kan overføres til Sword/Shield, ingen mega-evolutions, genbrugte 3D modeller fra håndholdte spil, genbrugte animationer fra håndholdte spil, Dev-team-1 sidder med andet Game Freak spil, og Dev-team-2 sidder med Pokemon. Dårlig grafik fra previews, hvide løgne fra Nintendo, en hel fan-base der er i oprør og 20 års loyale fans splittet i midten.
    Nåh ja, Pokemon GO har givet sådan en indtjening – vidste i at der kommer et nyt spil til telefonen igen? Pokemon Masters er her, og guess what boys – der er Micro-transactions til rådighed!
    Jeg skal nok lave en Rant hvor jeg forklarer lidt dybere om alle de ting jeg har nævnt her – så kan de også bedre diskuteres som relevante punkter ift. Pokemons fremtid.