Selvom Electronic Arts & BioWare ikke vil sige noget om det, har Alexis Kennedy nu bekræftet, at han er arbejder som manuskriptforfatter på det næste Dragon Age-spil hos BioWare.

Afsløringen kom i går i forbindelse med et interview på Eurogamer, hvor Kennedy, ganske uden omsvøb, afslører at han er ved forfatte noget “lore” til det næste og kommende Dragon Age-spil hos BioWare.

What I can say is I have been given considerable autonomy to work on a storyline bit of lore which is well-segregated from other parts of the game,” Kennedy teases, “which makes a lot of sense with me being remote. And yes, if you’ve seen a lot of my work before you will probably not be surprised by the choice of subject matter. It’s familiar stuff.”

Polygon har efterfølgende taget kontakt til Electronic Arts og BioWare, som ikke har lyst til at udtale sig yderligere på nuværende tidspunkt. Det kan dog undre at Kennedy er så åbenmundet. Normalt er man som udvikler bundet af ret så strenge NDA’er på endnu ikke annoncerede spil.

18 KOMMENTARER

 1. #1+#2 I hvilken tom og underholdnings fattig verden lever i i? :p
  Inquisition var for Dragon age som Episode 1-3 var for starwars.

 2. Springer nok over.

  Var ikke videre imponeret af hverken Dragon Age: Inquisition og Mass Effect: Andromeda

  Magien er væk hos Bioware og det har den været længe.

 3. Dragon age 3 skuffede også mig, det var alt for stort og forvirrende, med alt for mange ligegyldige quests om at dræbe 10 ulve osv. Men endnu et DA spil vil altid få mig op på træerne, kan være de finder noget frem gameplay mæssigt.

 4. Spillede igennem 1’eren for ikke så lang tid siden, og syntes sgu det var rimelig godt. Deres mere taktiske combat var sjovt og udfordrene, spillede det på enten hard eller nightmare.

  Hare flere gange prøvet at sætte mig ind i 3’eren, men det bliver bare for kedeligt efter lidt tid. Jeg synes det er fyldt med for mange ligegyldige ting, og combat systemet er slet ikke ligeså godt som 1’erens.

  Så jeg håber sgu de går mere tilbage til rødderne med det nye.

 5. Jeg er begyndt at spille DA:INQ og det er da ikke så tosset, men det er ikke ligefrem fordi man bliver grebet af historien.

  DA2, ME3 og DA:INQ og nu ME:Andromeda er jo ikke ligefrem titler der får en til at falde i svime over at Bioware vil lave endnu et spil

 6. I de gode gamle dage ville min puls have steget en hel del ved nyheden om et nyt RPG fra Bioware, men efter deres seneste for mig store skuffelser er jeg ret slukøret Jeg forventer reelt bare mere af det samme vi så i DA:I.

  Jeg nærer dog stadig et lille håb til at de engang kunne finde en del af magien igen.

  Min hedeste drøm er at de kunne gå tilbage og kigge på hvad der gjorde Baldur’s Gate 1+2, DA:O, ME 1+2 til klassikere. Så kunne de jo skæve til CDPR’s The Witcher 3 og mixe det hele samme til et episk rollespil.

 7. Elsker DA:O og ME 1,2,3. men..

  DA:I ad bad. Største skuffelse længe..

  Andromeda meh.. intet der fanger overhovedet..

  Som I fleste andre kommer ind på, er magien er væk, den er totalt forsvundet.

  Ingen glæde ved denne nyhed, men håber dog stadig når det nu engang endelig udkommer, at de har genfundet magien..

 8. Nice! Jeg elsker Dragon Age serien og den verden som er opbygget. Faktisk så meget at jeg også har tegneserierne, bøgerne og rollespillet stående.
  Jeg ser kun frem til flere historier fra Thedas.

 9. Hurra. Endnu et Bioware spil fuldt at gigantiske områder proppet med intetsigende tidsspilde-quests.

  Hvis de virkelig har tænkt sig at fortsætte strukturen fra DA:I, så skyder de kun dem selv i foden.
  Siden Mass Effect 2 har Bioware ikke præsenteret en eneste ny, mindeværdig karakter. Det er som om alt talentet blev fyret efter ME2, for så lige at blive hevet tilbage for at lave Citadel DLC’et til ME3.

  På et tidspunkt går det forhåbentlig op for dem, at deres navn ikke har nogen pondus længere, så de er nødt til at smørre ærmerne op og vende tilbage til deres topform.
  De kan simpelthen ikke blive ved med at vakle ned af nuværende rute.

 10. Jeg må også melde mig under fanen af folk, der efterhånden kun har skuldertræk tilbage overfor Bioware. Mass Effect 3 var ok, men stadigvæk milevidt fra Mass Effect 2. Dragon Age 3 Inquisition havde mange gode elementer, men det druknede totalt i de 1000 timers ligegyldige kedsommelighedsquests.

  Det er derfor hele 7 år siden at det firma leverede noget virkelig godt. Jeg tror nu også at magien forsvandt med de to doktorer. Gid de gad at lave deres eget spilstudio!!!

 11. Var enormt glad for 1’eren, men synes 2’eren var decideret elendig, og var heller ikke synderligt imponeret over 3’eren/Inquisition. Forholder mig derfor ret lunken over for en ny titel i serien.

 12. Jeg var ret begejstret for DA:I og synes da historien var fin nok – men må indrömme at efter jeg er begyndt med Witcher3 (köbte det for nogle uger siden GOTY:edition), så falmer det godt nok i sammenligningen – mht storytelling, manus & karakter galleri

  Jeg er dog stadig super interreseret i at se hvad de får sat sammen!