Activision har knapt nok annonceret og præsenteret Call of Duty: Black Ops 4, men allerede nu rygtes næste års Call of Duty at være Modern Warfare 4.

Activision har intet selv meldt ud endnu, men både Charlie Intel og Gaming Intel kunne i den forgange uge fortælle, at næste års Call of Duty-spil ville være Modern Warfare 4.

Singleplayer skulle være tilbage i Modern Warfare 4

Det i sig selv er ikke den store overraskelse, men ovenpå den noget lunkne modtagelse af Black Ops 4, og især Activisions beslutning om at droppe en singleplayer-campaign, skulle Modern Warfare ikke begå samme fejl.

Infinity Ward, har i al stilhed de seneste måneder hyret syv udviklere fra Respawn Entertainment, som alle tidligere har haft at gøre med Call of Duty i storhedstiden, hvor Respawn for alvor gjorde det godt med Call of Duty. Jeg ser personligt frem til mere Modern Warfare. De to første spil, og især Modern Warfare 2, er for mig klart de bedste Call of Duty-titler til dato.

Activision har allerede udgivet en remastered version af Modern Warfare (nu også stand-alone) og en remastered udgave af Modern Warfare 2 er også blevet spottet, men endnu ikke bekræftet.

3 KOMMENTARER

  1. Infinity Ward, har i al stilhed de seneste måneder hyret syv udviklere fra Respawn Entertainment, som alle tidligere har haft at gøre med Call of Duty i storhedstiden, hvor Respawn for alvor gjorde det godt med Call of Duty

    Hvad er det for noget vrøvl? Respawn står bag Titanfall spillene, de har ikke udviklet Call of Duty spil. Tænker du på at Respawn blev stiftet af folk fra Infinity Ward?