En meget underlig bug er dukket op i den seneste version af Q3. Enkelte spillere bliver fuldstændigt usynlige, og laver hverken rail trails eller projektilskud.

PlanetQuake3 var de første til at bemærke det, og troede først det var et nyt cheat/hack, hvilket var meget foruroligende eftersom de havde oplevet det på både pure og unpure servere. Efter at have gjort opmærksom på dette “hack” modtog de flere emails fra folk der havde oplevet bug’en, uden at snyde.

Det viser sig at være en abnormt wierd bug i q3 1.16n, der af en eller anden grund gør enkelte spillere (og deres skudeffekter) fuldstændigt usynlige. De dukker ikke engang op på score-boardet. Hvad der er endnu mere underligt er at det kun er enkelte spillere i en kamp der har problemer med at se dem. Andre ser dem fint, og personerne der er usynlige oplever heller ikke noget usædvanligt.

Den eneste workaround der er fundet indtil videre er at den usynlige spiller skifter model. Herefter er alt normalt.

4 KOMMENTARER

  1. Hmm, det oplevede jeg også den anden dag, jeg
    added en bot, men han kom squ ikke (troede jeg) Så jeg added nogle flere, og spillede lidt mod dem, men det var underligt, jeg blev ved med at dø steder hvor jeg var sikker på der ikke var nogle…..Til sidst fandt jeg ud af at der var en usynlig spiller…..Sucks.

  2. Nogle af mine kammerater og jeg har oplevet niget lignende i tidligere versioner når vi spillede LAN.
    Et virkeligt skod problem.

    Otto and Out