God (lidt for sen) formiddag kære Daily Rush’ere. Skulle du endnu ikke have lagt planer i aften, kan du måske overveje at se med, når først Apple (kl. 19.00) forventes at introducere iPhone 7 ved en pressekonference.

iphone-7

Aftenens hovedattraktion er dog Sony, som kl. 21.00 træder på scenen i New York og med 99.99% sandsynlighed vil introducere en PS4 Slim og en ny og kraftigere udgave af PlayStation 4, som vi tidligere har omtalt om PlayStation NEO / 4K / 4.5.

Se PS4 slim blive skilt ad

Sony har den seneste tid ikke været alt for gode til at holde tæt på hemmeligheder og PS4 er allerede blevet spottet flere gange i det fri. Senest har Links-Tech bidraget med en “tear-down”, hvor du kan se PS4 Slim blive skilt ad.

Hvor kraftig er Sonys turbo-udgave af PlayStation 4?

Det bliver dog ganske interessant at høre og se hvad Sony har af planer for den rygtede kraftigere udgave af PlaySttion 4. Vi kunne i maj måned fortælle, at Microsoft havde sat sig for at lave en hurtigere konsol end Sony, uden at hardwaren i den japanske producents nye konsol var kendt.

playstation-neo

Det kan vise sig at være noget af en taktisk brøler fra Microsoft, da Sony har kunne se tiden an og formodentlig justere lidt på hardwaren, så de ikke får baghjul på de tekniske specifikationer. Du vil kunne følge Sonys presseshow direkte her på Daily Rush.

Skal du se med i aften eller?

4 KOMMENTARER

  1. jeg ved ikke om jeg er den eneste gamer i verden, som ikke er interseret i hvem der er hurtigst.

    Jeg ejer en xbox one og Wii U.

    Dem har jeg købt da jeg fandt masser af spil titler som jeg holder af at spille.

    kunne skam også godt finde på en dag at købe en PS4 men PT. får jeg masser af underholdning for mine penge på X1 og Wii U