God formiddag kære Daily Rush’ere. Det er efterhånden alt for længe vi har bragt opdateringer via en “morgenspiller”, men lige i dag kommer vi ikke udenom den.

Hvis i ellers har kunne løsrive jer fra det gode vejr de seneste dage, har i formodentlig bemærket, at mængden af nyhedsopdateringer er faldet lidt her den sidste uge. De fleste af jer har efterhånden indset, at der rent faktisk er et nyt Daily Rush på vej (og nej, det var ikke en aprilsnar), og vi også er meget tæt på at kunne trykke på startknappen.

Faktisk er vi så tæt på, at denne uge er “crunch-tid” og vi her vil forsøge at gøre de sidste ting færdige. Derfor vil de redaktionelle opdateringer ikke være helt så frekvente de nærmeste dage.

Både Morten (PBT) og jeg er fuldt optaget af “kode” og også Dennis og Christian vil i større udstrækning være forhindrede. Så bær over med os giv den ekstra meget gas i vores fora mens vi lige klarer det sidste.

28 KOMMENTARER

 1. Ta’ den nu bare med ro og test et par måneder mere. Der er altid lige en bug mere, som skal rettes. Så synes nu 10. juli ville være optimalt, bare hvis det sådan helt tilfældigvis stod til mig.

  Der er ikke noget værre end en halvfærdig løsning. I er jo bedre end all de AAA titler, der er blivet launched gennem det sidste stykke tid.

 2. #7: Det gør det. Loader en anden version på mobilen. Lige foretaget et par større opdateringer med fokus på netop det her til morgen.

 3. #9 Hvad med at lave en raffle og få en håndfuld brugere, eller 2, med på bug crunch?

  Have dem underskrive en NDA af en art. En større brugere base er altid bedre til at finde de små, irriterende, fejl. De er nysgærrige og vil bruge dele af siden som i måske har testet igennem og tjekket for fejl.

  Måske har de også gode ideer til brugervenlighedsproblemer som i har overset ved at have så meget beskæftiget med siden allerede.

  Just a though. Jeg er sikker på at der er gratis arbejdskræft at hente her

  Når det store slag kommer og siden går live er jeg sikker på i nok skal få huk selv hvis der er småting der ikke virker

 4. #17 tvivler at Phron vil svindle miliarder ud af den Danske stat med dette projekt, but hey you never know.
  Det er åbenbart ikke så svært at gøre, siden så mange gør det (at svindle den Danske stat for miliarder alså, det er lidt sværer at lave en god side).

 5. 508 Loop Detected!

  Beklager phon den er stadig helt gal med koden. Jeg mærker tydeligt at der skal bruges mere tid på at nå helt i mål. Hmmmm d. 18/8 vil være en magisk god dato for (re-) lancering

 6. Af ren og skær faglig nysgerrighed, hvilken tech/sprog/platform/… anvendes til det nye site?

  I forbindelse med launch kunne det være fedt med en artikel om tilblivelsen af den berømte dailyrush “vNext”. Gerne med kød på til både hardware og software nørderne.

  Jeg krydser fingre

 7. #26: FreeBSD 10.3, PHP 7, MariaDB 10

  Det nuværende site kører på samme setup nu. Bare for få år siden kørte Daily Rush stadig på PHP 4. Jeg var faktisk overrasket over hvor forholdsvis let jeg fik det til at spille med PHP 7. Det store arbejde lå i at få det til at køre med PHP 5. Der var meget kode der skulle skrives om.

  Det er under 1 % af alle sites som kører med PHP 7 i dag. Hvilket kan undre, da der er forholdsvis stor performance at hente for de fleste. Men ok, PHP 7 er først kommet i endelig udgave her i december måned 2015.

  http://www.hongkiat.com/blog/php7/