Godmorgen kære Daily Rush’ere. I har sikkert allerede bemærket, at nyhedsopdateringerne her de seneste to hverdage er udeblevet. Undertegnede har valgt at tage et par marathon-sessions med en af de features, som for alvor har været ønsket siden vi lancerede det nye Daily Rush den 15. maj.

The Dark Side er tilbage

Mange af jer har allerede spottet det, da jeg skrev en lettere kryptisk besked i vores forum fredag morgen, men nu tager vi den også her.

Sådan ser Daily Rush ud i den mørke udgave.
Sådan ser Daily Rush ud i den mørke udgave.

Skulle du ønske at få vist Daily Rush i en mørk udgave, kan du ind under din profil (Profil > Rediger) og vælge “The Dark Side”. Jeg har knoklet det meste af weekenden og også mobilsiden er nu opdateret, så den også tager højde for jeres valg og viser en mørke side, hvis i aktivt vælger det i jeres profiler.

17 KOMMENTARER

  1. Medmindre der var noget jeg meget gerne ville kommentere, loggede jeg ikke ind på det nye DR. Det gør jeg nu, så jeg kan få vist Den Mørke Side (R)

  2. Endeligt!! Det er som at komme hjem igen, efter en meget lang ferie siden maj ☺️ Men Phone, du har vidst godt været klar over vigtigheden ag the Dark side 😃☺️