Capcoms Monster Hunter: World udkommer i morgen, men allerede i dag kan du læse en større håndfuld ganske begejstrede anmeldelser.

Vi skal indledningsvis beklage, at du formodentlig ikke kommer til at læse vores anmeldelse af Monster Hunter: World før en gang i næste uge. Capcom insisterede på at sende os en promo-udgave med posten og ikke levere den digital kode på forhånd, så der er ikke rigtig noget at gøre desværre.

Du kan dog allerede nu finde en række anmeldelser som er ganske positive (tak til VG24/7 – igen). Flere medier er dog ude med de helt store superlativer i beskrivelsen af Monster Hunter: Word. Flere rene ti-taller bliver det til, men generelt ligger karaktererne mellem 8 – 9. Vi har herunder inkluderet ACG anmeldelsen, som du bør se.

Som det påpeges af ACG, har Monster Hunter: World frame-pacing problemer, som også DigitalFoundry fandt under den afsluttende betatest.

Vi kan håbe på at den varslede Day 1 patch tager hånd om det. Det er dog lidt af et kendetegn ved tidligere Monster Hunter spil.

Man kan håbe at Capcom bidrager med en patch (udover day 1 patchen). Monster Hunter: World udgives til PC, PS4 og Xbox One.

15 KOMMENTARER

 1. Den her sætning giver ikke mening?

  “Som det også påpeges, at Monster Hunter: World frame-pacing problemer, som også DigitalFoundry fandt under den afsluttende betatest.”

  Mangler der ikke noget?!

  Jeg ved ikke om jeg tør hoppe på vognen. Det ser for kluntet ud og har prøvet et par af de ældre MH. Det kunne dog være sjovt online…

 2. #2: Jo rettet og tilføjet lidt. Ved ikke lige hvad der skete.

  Jeg har helt vildt lyst til at springe på vognen, men tror man skal forbedrede sig på en kompleksitet, som kræver man lægger arbejde i det for at få det meste ud af det.

  Men altså… Smadre store monstre bør være sjovt

 3. Så har jeg fået spillet i en times tid (Xbox One X). Det lader til at framerate er noget bedre end det DF viste på PS4 / PS4 Pro. Jeg har kun kørt i high framerate mode indtil videre. Det er dog ikke flydende 60 fps i f.eks. hovedhub’en Astera.

  Men ude i “marken” kører det ret fedt. Skal lige have leget med brightness / color settings, for HDR har jeg set lavet bedre. Men fedt ser det nu ud. Og landskaberne er altså bare fede. Men dan der er meget at crafte og lave. Bare sådan noget som at finde hoved og hale i alle de items og radial menu, tager lige lidt tid.

  Men fedt første indtryk. Jeg regner med at DF bidrager med noget tech video her i morgen.

 4. Jeg er ret imponeret over selve oplägget og finder det väldig interresant, men sad igår aftes og så på en masse gameplay videor og der synes jeg combatten og monstrene virkede ret så kedelig. Det er måske anderledes at selv sidde med det, men synes ikke jeg fik en wow oplevelse på det.

  Så det blir en gang i fremtiden når man finder det billigt på en key-shop…

 5. Jeg må indrømme at jeg er fanget af monster hunter world. Det er sgu skide sjovt og har bare en vibe / verden som fanger mig. Brugte 45 min på bare at snige mig ind på et monster for at aflure det. Så fulgte jeg det til dens rede og lave traps overalt hehe.

  Totalt overkill men måtte prøve det.

  Og så blev det ganket så grundigt

  Fantastisk. Synes også min palico er grumt nuttet. Skal se om jeg kan lære den at ride på nogle af de mindre dinoer