Telltale havde varslet nyt her før jul. Vi var dog alligevel ved at få kaffen godt galt i halsen i morges. Mojang & Telltale kunne i fællesskab præsentere Minecraft: Story Mode. Her vil Telltale Games benytte deres nu ganske vante formel med episodiske og historie-afsnit baseret på et spil, hvor der hidtil har været spillerne som stort set udelukkende skaber både indhold og historier. Mojang er nu ejet af Microsoft og de tre grundlæggere Markus “Notch” Persson, Carl Manneh og Jakob Porsér har forladt firmaet med et par mia. mere på kontoen. Den ellers så tilbageholdende Markus “Notch” Persson har netop investeret i en 425 mio. kroners luksusvilla i Beverly Hills og derved givet sig selv en julegave af de helt store, lige for snuden af Jay Z og Beyonce som også havde budt på ejendommen. Persson kan bl.a. fornøje sig med et slikrum, et 24 personers spisebord, en minibiograf og overnatte på et af de 18 soveværelser. Huset, som er det dyreste i Beverly Hills omfatter også 15 badeværelser. Vi har inkluderet en lille video, som viser Perssons nye hjem frem.

24 KOMMENTARER

 1. vildt en buttet spillenørd laver et spil solo og tjener nok til en beverly hills luxus hus hvor han flytter til og ændre sit liv totalt.

 2. kæft det er jo unødvendigt stort..

  hva skal han med 15 badeværelser? hvor meget diarré regner han med hans gæster får?

  og så mange soveværelser..

  jeg siger ikk at huset er grimt eller noget, men det beøver da ikk være SÅ stort.. hvor mange kender den svensker lige i beverly hills?

 3. Grineren at al fokus både i nyheden og i kommentarene er på Notch og hans nye hus, og selve spilnyheden bliver totalt tilsidesat.

 4. SÅFORPULENDAFUQOSSDA!!!! ..da!

  Troede lige et øjeblik, at det var MineCraft HD!

  Grimt hus! Især med alle de skorstene på taget.

 5. #7 spillet er jo ikke interessant, da ingen har nogen relationer til figurerne i minecraft universet. alt er jo uden navn osv.

 6. Sørgeligt.
  Materialismen viser sit grimme ansigt. Manden har et godt hoved, hvad angår idéer til små lege. Notch skaber et kæmpe hit i samarbejde med nogen andre kloge hoveder, der har forstand på forretning og udgivelse. Nu er alle lige pludselig milliardærer og væk er al fornuft og iderigdom og frem er kommet narcissisme og had.

  Nu kan han sidde i hans kæmpe hus og tænke på, hvad fanden livet nu handler om, for det er ikke at købe LAs dyreste hybel, som han havde først troet

 7. #13 Materialisme er vel ikke altid en grim ting

  Men tror nu også jeg ville ha gjort det lidt mindre end det selv om jeg havde de penge haha.

 8. #13 tjaah, antimaterialisme var ikke nogen succes hos kommunisterne, de fjernede motivationsfaktoren for erhvervslivet.

  Vær glad for materialismen, det giver god grobund for erhvervslivet.

 9. Misundelig, måske. Hvem vil ikke gerne anerkendes for ens arbejde.

  Til jer der hylder erhvervslivet og materialismen. Tag at se filmen Boyhood. Følg faserne i moderens liv. Hun finder ud af, at penge ikke er alt. Det vil I også en dag. Håber jeg.

  Nok gammelmandssnak. Fedt hus og garage. Minder om iron-mans hjem.