Alle de bedste europæiske klaner spiller i øjeblikket Eurocup, der efterhånden er nået til semi-finalerne. I den første af disse er MM overraskende blevet slået ud af AM.
Nu er der ikke mere end en to uger til Eurocup finalen finder sted i Holland. I går fandt man den første finalist i kampen mellem den norske klan Memento Mori (MM) og den svensk/finske klan Ars Moriendi (AM). Det viste sig at blive en kamp med et lidt andet resultat, end forventet. Begge klaner valgte sjovt nok DM6 to gange hver. Det vil altså sige at der i alt i går, blev spillet fire x DM6. Hvilket måske betragtes som en anelse kedeligt. Jeg var desværre ikke selv i stand til at se kampen. AM’s hold bestod af:
T-Moe, Nikita, Xorgal og fifi. MM’s hold bestod af: Wretep, Blue, Voo og DarK.


Resultaterne fra de fire kampe blev som følger:


  1. DM6 vandt AM 189 – 141
  2. DM6 vandt MM 189 – 169
  3. DM6 vandt AM 200 – 149
  4. DM6 vandt AM 164 – 162

Den sidste kamp, betragtes af mange som værende lame. Dette var den afgørende bane. Banen der bestemte hvem af de 2 klaner der skulle et smut til Holland, i kampen om EU’s bedste klan.


Efter kun 5 minutters spil, havde AM opbygget en føring på 48-34. Nikita var så heldig at nuppe en quad, og lavede et virkelig nice quadrun, som var grunden til en endnu større føring nemlig 56-34. Derefter gik der lidt, før der virkelig skete noget. AM timede quadden igen, lavede endnu et flot quadrun, og scoren røg op på 125-94 efter kun 12 minutter spillet. På dette tidspunkt, havde mange regnet med at MM ville være done, og ikke have en chance.


Flot comeback i fjerde kamp af MM

Men MM påbegyndte et pænt comeback. Med 2 minutter tilbage af kampen, havde MM fået AM’s føring ned på sølle 10 frags. Scoren viste sig nu at være 156-146. Med et minut tilbage, førte AM med 5 frag, scoren var 159-154. AM var på dette tidspunkt godt klar over, at de skulle til at ændre deres taktik radikalt, nemlig gå over til at spille ”kylling” og gemme sig, og lade være med at spawne hvis de blev dræbt, dette gjorde de. De vandt den 4. og afgørende runde med kun 2 frags. Den afgørende score, som sendte AM til Holland var altså 164-162.


Var det lamt af AM ikke at spawne?

Mange mener ikke det var fair at AM ikke lod være med at spawne i løbet af det sidste minut. Grunden til dette, var nok at MM var storfavoritter, og at AM betragtes som værende en virkelig lame klan. Om der er noget sandt i dette kan og vil jeg ikke udtale mig om. Jeg har personligt mødt en stor del af AM i virkeligheden (Xorgal, Nikita, og tidligere AM Trinidy). Der var de nu nogenlunde. Men jeg mener ikke man kan bebrejde AM ikke at spawne, det er trods alt finalen i Holland det galt. Begge klaner lå på nogenlunde samme niveau, og havde AM ikke gjort det de gjorde, så var det højst sandsynligt MM der var gået med sejren, og dermed turen til Holland.


Noget der lige skal nævnes var, at AM Trinidy tre dage forinden havde forladt AM til fordel for MM. Men alligevel gik AM hjem med sejren, og dermed vandt de over den hidtil ubesejrede clan, Memento Mori.


MM færdige med Quake 3 efter nederlag?

Dette resulterede i en lidt “sjov” reaktion fra MM, de ændrede emnet i deres IRC kanal til følgende: ‘MM is taking a break from FPS gaming to be able to focus on EverQuest – (Role playing game). Hakeem joins MM.’ Kan det virkelig være rigtigt, at MM stopper lidt med FPS, og går over til EQ (hvilket jeg godt kan følge dem i.. det spil er lidt MAM! ;)) De har kun tabt én kamp indtil videre, og det var den mod AM i går.. og så stopper de med Q3, lidt morsomt faktisk

2 KOMMENTARER

  1. Jeg synes nu ikke at det er lamt at AM lod hver med at respawne i det sidste min.. Det kan godt være at det ikke var den fineste måde at vinde på men så længe det er en del af spillet så kan man ikke klandre AM for at spille sådan.

  2. Ok mon ikke jeg er personen til at kommentere det her.. Har jo været ude for noget lignende (Kan Hazzi nok bekræfte). Well at AM ikke spawner failer er tilladt, og de må gerne gøre det (Desværre). At Hazzi gjorde det var lige så plat som at AM gjorde det, men der var ingen regler der sagde at man ikke måtte. Derfor burde man ændre på server opsætningen og lave spawntime meget kort, måske 10 sekunder.