Kender du det, at du får det lidt dårligt med dig selv, når du ser tilbage på dit tidligere arbejde, og tænker at det kunne have været meget bedre? Sådan har Demon’s Souls-skaberen, Hidetake Miyazaki, det åbenbart, når snakken falder på en potentiel remasterering af hans første spil i souls-genren.

I et interview med GameInformer udtaler Miyazaki, at han ingen interesse har i at stå for en remastering af Demon’s Souls, da han ikke bryder sig om at se tilbage på sine gamle værker. Dertil er det heller ikke hans beslutning, da det er Sony som ejer IP’en.

“It’s like when you write – when you’re younger, you look back on [previous work] and you think ‘Oh, goodness what was I thinking,’” he says. “It’s not that I’m embarrassed, I just don’t like to look at my previous works.”

Han afviser dog ikke, at det kunne være en god ide med et Demon’s Souls Remaster, men understreger at det studie som skal påtage sig opgaven, skal elske spillet i en sådan grad, at de kan yde det retfærdighed.

Demon’s Souls udkom eksklusivt til PlayStation 3 i 2009, og kan derfor fejre 10-års jubilæum i år. Det kunne derfor være ganske påfaldende, blot med en annoncering om at det kunne finde sted, også selvom det bliver uden Miyazaki ved roret – især i betragtning af at de gamle servere, som også bidrog til spillets unikke gameplay, for længst er blevet slukket.

Ville du hoppe ombord i en remastered version af Demon’s Souls?

1 kommentar

  1. Ville du hoppe ombord i en remastered version af Demon’s Souls?

    In a heartbeat! Elsker alle souls & bloodborne spillene fra FROM Soft. Alle er absolutte klassikkere!

    Det er dog nok ret tvivlsomt at vi får en remaster af Demon’s Souls.