Variety kan fortælle, at Resident Evil instruktør og hovedskuespillerinde Paul W.S. Anderson og Milla Jovovich begge er på spil i filmatiseringen af Capcoms Monster Hunter.

Filmen har efter sigende fået tildelt et budget på $60 mio. og vil blive produceret af Jeremy Bolt, som også er en del af Resident Evil film-teamet. Resident Evil-indlydelsen stopper dog ikke der. Det er også samme VFX studie (Toronto-baserede Mr. X som ejes af Technicolor), som er involveret.

“Monster Hunter” is based, like “Resident Evil,” on a Capcom property. On Wednesday the Japanese developer and game publisher announced that “Monster Hunter: World” is its best-selling game of all time, shipping 7.9 million copies since its late January release.

“Monster Hunter” is envisioned as a film series: “We are in the business of brand creation,” Moszkowicz said.

Personligt er jeg ikke specielt glad for Resident Evil-filmene, men den seneste hentede $312 mio., så Monster Hunter-filmen bliver formodentlig en overskudsforretning.

Filmen vil blive indspillet i Sydafrika. Der er endnu intet om hvordan de vil “oversætte” et loot-hunt-baseret spil til det store lærred. Men ok, der er i hvert fald mange monstre at tage af og Konstantin Film har masser af erfaringer med Capcom-baserede titler (Resident Evil).

4 KOMMENTARER

  1. Sådan det skal nok blive godt.

    Andersson har et fantastisk resumé… hvis altså at vi lige ser bort fra fadæsen Event Horizon.

    Og at han lige får smidt konen med på rollelisten… så er vi næsten garanteret et mesterværk som kan matche Uwe Böll’s klassikere.

  2. Den første Resident Evil film var ganske udmærket i min optik og Event Horizon kan man ikke sætte en finger på.
    Death Race fra 2008 var en fin genindspilning af en Stallone klassiker, så der er i min optik lagt op til noget, der sagtens kunne falde i min smag.