Mindy Mount, chef for Microsofts underholdningsafdeling kunne i går afsløre, at Microsoft præsenterer et større spilkatalog til Microsofts kommende ”Wii-konkurrent”, Natal, når E3 løber af staben til sommer, det skriver IGN. Natal blev præsenteret på sidste års E3, og systemet er Microsofts bud på bevægelseskontrol af en spillekonsol, der ikke kræver brug af en controller. Natal er sat til at udkomme til efteråret, og Mindy Mount fortalte endvidere, at Mircosoft har en håndfuld af deres bedste udviklere sat til at arbejde på spil til Natal, og samtidig har Microsoft indgået samarbejdsaftaler med en række 3.partsudviklere som Bethesda, Electronic Arts, og Square-Enix. Indtil nu er det kun sikkert, at Fable 3 vil understøtte Natal på et eller andet plan, men vi skulle altså få en del nye spil at se til E3, der skydes i gang 15 juni. Undertegnede håber blot, at Microsoft vil være en smule mere strikse med, hvilke spil, der får lov til at udkomme til Natal, så vi slipper for elendige “party” spil, der slår plat på det unikke i de muligheder, Wii, Natal og PS3’s, stadig, unavngivne bevægelsescontroller giver.

8 KOMMENTARER

 1. Ja, håber også at det ikke kun bliver gimmick “party”-spil, som de fremviser.

  Men hvis Bethesda er med kunne det måske lugte af et Elder Scroll V med Natal?

  Hvordan det vil virke med spells etc. får man vel at se som del af Fable 3.

 2. hvis fable3 kommer til at indholde nogle af de ting peter moloyxz43€%€””€!Xq (Kan aldrig huske hvad han hedder til efternavn) fremviste med hvad de har prøvet med Natal med project milo.
  så er det vel ikke utænkeligt at de vil gøre en hel del brug af object scannning…
  bare en tanke…

 3. Jeg frygter lidt at de første spil vi kommer til at se til både Natal og “Arc” bliver spil med tagged-on support for controllerne. Altså hvor det, ligesom med Wii’en, bliver sådan en eftertanke man lige får smidt ind bare fordi.