Hvis du mangler noget at krumme tæer af denne tirsdag, så kast endelig et kig på videoen ovenfor. Folkene bag The Initiative, det nye Microsoft-ejede studie som blev præsenteret ved E3 i sommer, har nemlig fået produceret en såkaldt hype video, hvor de store ord konkurrerer med ambitionerne om at virke mest overdådige.

De viser hverken koncepttegninger, lufter konkrete ideer, forestillinger om genrer eller skyggen af hvad vi kan se frem til fra studiet. I stedet får vi at vide, at alle er vildt spændte, vi kan forvente os store ting og [indsæt selv klichéfyldt selvfedme].

Se bare den medfølgende beskrivelse af videoen:

The Initiative is a new game development studio located blocks from the the beach in sunny Santa Monica, CA. Our mission is to create ambitious and innovative game experiences that our audience will love. We are passionate about craft, creating stories, and building the next big thing in gaming.

Jeg hverken kan eller skal sige noget negativt om The Initiative-medarbejdernes tidligere projekter, men for den gængse gamer, er det svært at se hvad formålet med denne video er. Det er en af den slags videoer, hvor man efter at have set den, i bedste fald kan få sig selv til at skrive “spændende” i et kommentarfelt. Jeg bruger i stedet lidt ekstra kræfter, på at viderebringe det som en nyhed her på Daily Rush.

Næste gang vi hører om The Initiative, har det bare rent faktisk at være … “spændende”.