Meget tyder på at Microsoft med Project Scorpio, vil gøre det meget anderledes end med Xbox One. Den amerikanske producent har lært en dyrebar lektie og allerede nu synes de på rette vej. Xbox-chef Phil Spencer har nu bekræftet, at det bliver under E3 messen i juni måned at de for alvor ruller Project Scorpio ud.

De fleste havde ellers forventet, at Microsoft ville tage fat i Scorpio før E3, men Spencer har via et blogindlæg bekræftet, at det vil ske den 11. juni, hvor Microsoft afholder deres store presseshow.

Gamasutra byder på et stort og interessant interview med Phil Spencer, som du bør læse, hvor Scorpio har interesse. Her fortæller Spencer bl.a. at de overvejede at udsende Scorpio allerede sidste efterår, men at hardwaren ikke helt var klar til at nå målet med en “rigtig” 4K-kapabel konsol. Også GI.biz og Polygon (2) har budt på klummer omkring Project Scorpio her over påsken.

5 KOMMENTARER

 1. Vi skal bare bruge nogen exclusives.. ellers lever jeg uden..
  Dem der er / kommer kommer jo også til windows… så der er stadig ingen gruns til at købe den konsol

 2. #1: Ja helt enig. MS synes på rette kurs mht. hardwaren, men de har godt nok tabt en del spiludviklere på Xbox One indtil videre. Vi kan håbe det kommer. MS gør det helt bevidst let at udvikle til Scorpio. Noget lettere end Xbox One med det tåbelige ESRAM.

 3. Bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå Scorpio og hvad Sony’s modsvar vil være, hvis de overhovedet kommer med et modsvar.

 4. Det bliver knald eller fald for Microsoft til E3 2017.

  Microsoft’s konferencer var dyb kedelige både i 2016 og ikke mindst i 2015.

  Så i år skal de virkelig levere varen.

 5. #4 mon ikke også de gør det?

  Jeg tror der bliver knald på, og håber de gir gas og kommer ovenpå.
  Jeg er selv på Sony’s hold men konkurrence er skide godt for os forbrugere