Det tyder på at der er en klar tendens på vej, i form af store spiludgivelser, som forlader Steam til fordel for den nye Epic Games Store.

For nyligt fortalte vi at Ubisofts The Division 2 ville gå denne vej, men næste måneds højt ventede FPS-udgivelse, Metro Exodus, har også lagt Steam bag sig, og vælger nu eksklusivt at blive udgivet via Epic Games Store. Vi modtog beskeden i dag vi a en pressemeddelelse:

Epic Games and Deep Silver today announced a partnership that will see the digitally-distributed PC version of the highly anticipated Metro Exodus release on February 15th 2019 solely through the Epic Games store.

Players worldwide can now pre-purchase both Standard and Gold Editions at EpicGames.com, from $49.99 in North America and €59.99 in most European countries*. All pre-orders include the Metro Exodus Original Soundtrack and ‘The World of Metro’ Digital Art Book.

Har du allerede forudbestilt spillet via andre digitale udbydere, heriblandt Steam, vil du naturligvis modtage det der.

Deep Silver annoncerer desuden, at forgængerne Metro 2033 og Metro: Last Light vil være tilgængelige via Epic Games Store senere i år.

Skal du derfor spille Metro Exodus på PC når det udgives den 15. februar 2019, så er Epic Games Store altså stedet du skal finde dit eksemplar.

15 KOMMENTARER

 1. Hold nu kæft det er latterligt. Så nu skal eksklusivitet også til at foregå PÅ SAMME PLATFORM!? Nu må de simpelthen stoppe. Fuck jer Epic.

  Og det er altså ikke for at lege Steam fanboy. For de laver også masser af lort. Men når spillene pludselig kun forefindes på en store, så bliver jeg jo tvunget over i at skulle have endnu flere end de 10-20 stores installeret som jeg allerede har. ARGH!!!!

  Tal om en consumer fjendtlig platform…

 2. #1 +1 … Er også vildt træt af, at der efterhånden kommer en ny store pr. nyt spil.
  I min lille drømmeverden, så gik de forskellige udviklere sammen og lavede en joint platform, hvor hele skidtet kom ud på.

 3. #1 HØRT!

  Jeg venter spændt på indlægget “JAMEN JEG KAN ALTSÅ GODT FINDE RUNDT I 84 LAUNCHERS OG TILHØRENDE SPIL HUEHUEHUE”

 4. #8:
  Det kommer her. Skulle først lige have tudekoret der ikke kan håndtere andet end Steam. Jeg kommer til at nyde spillet mens i tuder videre og lige pludselig gir jer og køber det alligevel.

 5. #2, Eller kunne de i det mindste ikke blive enige om en standard, så mine spil kunne deles mellem deres åndssvage stores. Så mit library fulgte MIG og ikke hvilken store det er købt på.

  Jeg savner de gode gamle dage hvor man installerede spillet og så havde man et ikon på skrivebordet og det var det… No bullshit.

 6. #1 HØRT!!! Kunne ikke vaere mere enig, ikke flere steam kopier, steam er hvor vi vil have vores spil ikke paa 3 rangs kopitjenester . . .

 7. Så, hvornår kan vi forvente at der kommer en tredjeparts-klient, hvor man kan logge ind i alle sine spilarkiver (GOG, EPIC Games Store, Steam) og så downloade igennem denne, så man slipper for at have 20+ klienter installeret?