Allan er i disse dage travlt optaget af Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, med henblik på en fyldestgørende anmeldelse, men I har allerede tilkendegivet rigeligt med tilfredshed i vores forum. De fleste anmeldere lader dog også til at være enige om, at dette er et spil som ligger meget lunt i svinget, til at tage prisen som ”Årets Spil” når vi nærmer os slutningen på 2015. Rosende ord er jo altid godt, men vi ved alle at det er en becifring som virkelig indikerer om et spil et værd at kaste sig over. Derfor har vi oprettet en afstemning, hvor du kan tilkendegive den karakter som du mener spillet fortjener. Den er naturligvis defineret ud fra vores egen skala, så skynd dig over og marker hvor tilfreds du er med Kojimas præstation og hav ellers en fremragende weekend.

23 KOMMENTARER

 1. Fedt at første mand er inde og give det 1/10. Det afspejler virkelig spillet godt!

  1/10 – Ikke spilbart
  En håbløs bunke uduelig kode. Skulle du imod alle forventninger få spillet til at virke, ville du få en så frygtelig spiloplevelse, at du ville droppe al fremtidig gaming. En karakter vi endnu ikke har set på Daily Rush, men når vi engang møder den, og det gør vi desværre, så vil den ligge redaktionen øde i et ubestemt tidsrum, hvor speciel uddannet mandskab, vil lave en total udrensning af vores kontorer. Det kan være meget svært at skelne sådan et spil fra en decideret virus!

  Elsker brugerafstemninger, haha!

  Det er tidligt at sige endnu, men den ligger lunt i svinget til at være GoT.

  Jeg har dog:

  Witcher 3
  Fallout 4
  Just Cause 3
  Metal Gear Solid 5

  Hvilket et ved jeg ikke. Og … hvad sker der lige for sequels, hehe

 2. Jeg har kun spillet det første Metal Gear Solid på min gamle playstation. Er der den mindste mulighed for at kunne følge med i historien i 5’eren uden at have spillet de andre, eller er det helt håbløst?

  #2 Hah, ja det er derfor brugeranmeldelser typisk er ubrugeligt, det er simpelthen ikke objektivt. Enten 10 eller 1

  Indtil videre er Witcher 3 efterfulgt af Pillars of Eternity højest for mig i år. Muligvis ændre Fallout 4 på dette.

 3. #2 og #3 – Der er en lillebitte sarkastisk undertone i “spilleren”, så tag nu ikke afstemningen mere seriøs end den behøver at være

  “Rosende ord er jo altid godt, men vi ved alle at det er en becifring som virkelig indikerer om et spil et værd at kaste sig over.”

 4. Glimrende spil indtil videre. Det når dog ikke W3 til sokkeholderne efter min mening. Ok, måske når det alligevel knæhaserne, men W3 er i hvert fald bedre, basta.

 5. #3 Historiemæssigt er MGS5 faktisk det “tyndeste”, og det kan sagtens spilles af nye spillere

  Der er flere steder på nettet, hvor en hurtig gennemgang af forhistorie kan findes, hvis det er, så sig til!

  #4 Haha, ja. Tallet er altafgørende, hehe.

 6. De største spil i år har været:

  Grand Theft Auto 5
  Witcher 3: Wild Hunt
  Metal Gear Solid: 5 Phantom Pain

  Men vi mangler stadigvæk Fallout 4.

 7. Overvejer dette spil, men gider man at spille det når man ikke gider sætte sig ind i den komplekse historie?

 8. #13: Jeg har lige gennemført en mission, der burde have været en simpel snigeopgave, men som endte i en meget tilfredsstillende skudduel, med mig som vinder.

  Først sneg jeg mig rundt i landskabet, og pillede en håndfuld fjender ud med diverse ikke dræbelige redskaber. Jeg nåede frem til mit mål, der bestod af tre sendemaster, der skulle destrueres. Til min gru gik det op for mig, at jeg ingen fjernstyringsvenlige bomber havde med mig, og at den nok kun stod på håndgranater. Hvilket betød, at jeg ville lave larm ligemeget hvad. Så jeg skød den første den bedste fjende i hovedet med min snigskytteriffel, mest for at så hvordan basen ville reagere …
  De blev sure. Men de var ikke helt sikre på, hvor deres ven blev skudt fra. De to nærmeste havde en idé, og de stæsede op ad bakkerne, mod mit skjul. Dem nedlagde jeg, fandt tilbage i skjul og pillede de fjender ud, jeg kunne fra skjulet. Jeg sprintede ind i basen og gjorde det af med de sidste, der legede gemmeleg, strøede omkring mig med en håndfuld granater og stjal en lastbil for at komme væk i en fart.

  Missionen tog nok en lille time, og jeg tror, den er repræsentativ for spillet og et svar på dit spørgsmål; det største kritikpunkt ved MGS5 fra fans af serien er, at det er det spil med mindst fokus på at fortælle hovedhistorien. Den væves omkring missionerne. Men missionerne i sig selv er i fokus på en ret speciel måde. Der er tale om store legepladser, hvor man kan gøre, som man lyster.

  Jeg er ikke god til snigerspil. Men jeg behøver ikke genstarte en opgave, når lokummet brænder. Ikke så længe jeg kan se en vej ud. Og det tror jeg, at jeg kommer til ret ofte.

 9. Hvis der er nogle som endnu ikke har spillet, de tidligere spil og har en PS3, saa kan jeg kun anbefale at de kober og henter de HDRemasterede versioner som ligger paa PSN.
  De er det vaerd . . .