Gårsdagens afsløring af Nintendo Switch fik både gamere og industrien til at slå øjnene op. Ikke kun her på Daily Rush, hvor vores forum er livligt optaget af den nye maskine, men så afgjort også på resten af internettet.

Fik du alle detaljerne med?

Gamespot har nærstuderet annonceringstraileren, og fundet de små detaljer som man måske kunne have overset. F.eks. er forestillingen om Amiibo-support godt gemt, mens skulderknapperne på controlleren også slap forbi mit øje.

Til trods for en fraværende annoncering af prisen, har Gamespot også forsøgt at samle tankerne omkring dette aspekt. Med et spændende udvalg af argumenter, lader der til at være konsensus om at Nintendo Switch bør koste omkring $300, og endda gerne lidt mindre. Dette vil gøre Nintendo Switch særdeles konkurrencedygtig overfor Xbox One og PlayStation 4, hvis prisleje i dag også ligger i nærheden af de $300.

På Imgur har brugeren TheGrumpyCat forsøgt at vise hvordan konsollen kan tage sig ud i flere farver. Der er både helfarve-løsninger, såvel som NES- og SNES-inspirerede modeller; min personlige favorit er den helt lilla. Bemærk dog at disse ikke er officielle billeder fra Nintendo, men altså blot ønsketænkning fra en fan.

Industrien bakker op om Switch

Ubisofts Yves Guillemot har ikke holdt sig tilbage, for at hylde annonceringen af Nintendo Switch, og de funktioner som konsollen kan prale af. Guillemot vover endda påstanden at ”Nintendo igen kan redefinere hvordan vi spiller spil”.

“With the Nintendo Switch’s unique capacities and design, Nintendo could again redefine the way we play games.”

Nu hvor snakken er faldet på 3rd party support, så var det ikke til at undgå at bemærke, at The Elder Scrolls V: Skyrim blev spillet på Nintendos kommende maskine. Besynderligt nok er spillet, ligesom NBA 2K17, endnu ikke officielt annonceret til Nintendo Switch. En talsmand fra Bethesda siger således til GamesIndustry.biz:

“We’re happy to have had the opportunity to collaborate with Nintendo on the video. While we are not confirming any specific titles at this time, we are pleased to announce our partnership with Nintendo and support of the Switch. We look forward to revealing specific games and details in the future.”

Til trods for den manglende annoncering, har IGN dog inkluderet både Skyrim og NBA 2K17 på deres liste over de spil, som vi kan forvente at se til konsollen. Eftersom begge spil alligevel fik rigeligt med screen time i gårsdagens trailer, er det næppe heller helt ved siden af, at spå udgivelser af disse til Nintendo Switch.

Nintendo Switch ser først sin udgivelse i marts 2017, så der er god tid til at suge endnu flere annonceringer til sig over de kommende måneder.