Embargoen for anmeldelser af Mass Effect: Andromeda ryger på mandag kl. 09.00 dansk tid. Der er dog åbnet op for de første indtryk og de er bestemt ikke udelukkende rosenrøde. Især spillets animationer, som inkluderer ansigtsudtryk og gangarter får en hård medfart allerede nu.

Er du Mass Effect-fan vil vi meget klart anbefale dig at vente på vores anmeldelse (PC) mandag morgen, før du investerer i spillet. Du kan dog allerede spille de første ti timer via Origin Access Trial, hvilket flere af vore læsere har benyttet sig af.

Du bør dog lige springe forbi denne tråd på NeoGAF og se nærmere selv. Det bliver til tider lettere komisk, hvilket ikke er den bedste reklame for Andromeda og BioWare. Folk på Nettet morer sig allerede godt, men nok ikke lige på den måde som Electronic Arts havde forestillet sig.

Vi har herover inkluderet en lille video, som ganske klart viser at især ansigtsanimationerne ikke synes på niveau med det oprindelige Mass Effect – en titel som udkom for næsten ti år siden.

39 KOMMENTARER

 1. Jeg sidder med vores anmeldelse, og må ikke spoile noget pga embargo. Jeg vil bare KRAFTIGT anbefale ALLE at teste det via origin inden et køb. Så har jeg vist ikke sagt for meget *host host*…

  Og som jeg altid siger, skal man aldrig forudbestille noget som helst. Digitale kopier løber ikke tør.

 2. I sær der hvor han viser the witcher 3, der kan man sagtens se forskel. Det sådan man laver ansigts animationer. I mass Effect: andromeda ligner de bare robotter.

 3. #5 Jeg sad lige og tænkte det samme. Jeg synes umiddelbart også, at kvinden på det venstre billede er smukkere, men det er jo ikke altid nødvendigt at have gudesmukke mennesker i spil.

 4. #5 & #6: Det er ikke art direction den er gal med. Figurerne virker totalt totalt livsløse med tågede blikke. Det er især øjne og ansigtsmuskler, som det ser ud som om BioWare har sprunget godt over med. Prøv at se på sammenligner med tidligere Mass Effect-spil.

 5. #5 I så fald er det satme dumt at vælge Jayde Rossi som model. Hun er lige omtrent så dullet som man kan være. Og det er jo ikke tilfældet at de har nedtonedet “dulletheden”, de har bare givet kvindelige karaktere købepartier som ville gøre selv David Coulthard misunderlig – for slet ikke at tale om de latterligt øjne, der gør at karakterne ligner nogen, der går rundt i konstant shock.

 6. Ham i midten og hende til højre af den Youtube video øverst – ligner nogle familiemedlemmer der lige har kneppet hinanden og så taget blindfold af !

 7. Middelmådige ansigtanimationer skal ikke holde mig tilbage for at købe spillet hvis resten så lever op til de andre i serien.
  Det bliver spændende med anmeldelser på mandag

 8. Er sgu ikke imponeret over det jeg har set paa twitch.tv. Gakkede animationer og crazy eyes. Plus et noget saa genbrugt skill system.

 9. jeg forstår SLET ikke interessen for det spil…

  jeg må være den eneste der husker ramaskriget fra slutningen af 3’eren

  jeg har dog ikke SPILLET andet end.. 2’eren tror jeg. og combat i det spil er da til at lukke op og skide i.. er det blevet meget bedre i 3’eren og andromeda ?

 10. #1 ..så fra MS til EA, eller vudden’? (smiley) Men Hey 35,- lyder nærmest af noget PT

  …med små ondskabsfuldheder sagt; savner sgu’ stadig Drew Karpyshyn!

 11. #20 AHAHAHAHAHAH! Var fuldstændig flad af grin. Episk sidste par sekunder.

  Det er dog desværre ret deprimerende, da dette stemmer helt overens med mine timer med spillet…

 12. ak ja. Jeg lærte det på den hårde måde med hensyn til skuffelser. DA:I var simpelthen så ringe at jeg var aggressiv flere dage efterfølgende, og de “gode anmeldelser” gjorde mig endu mere rasende.. stadig bare at sidde her og skrive om det kommer aggrasivitetten tilbage..

  TW3 er da godt nok, men stadigvæk syntes jeg at hoved historie parten er alt alt for kort, og alt for meget side-halløj som jeg personligt fandt halv-fesent og kedeligt, men sådan er det jo med open world… er det derfor de gør det? slipper for en ordentlig fangende historie: bare klat en åben verden op, kom med en kort intetsigende hoved historie (Så ikke lige sådan i TW3 hoved historien, den del der eksisterede var fantastisk!), og kast alt muligt pis ind som folk kan foretage sig. Lad os malke folkens… lad os malke….

  De eneste der har formået en ordentlig open-world er Skyrim og MGS:V (GTA:V) – ihvertfald for mig.

  Så nu må man se om de også formår at smadre ME helt..

 13. #19 Hvad snakker du om? Tag dine piller og gå tilbage ned i bussen.

  Og ja, 35kr er ingenting for at danne sin egne erfaringer. Hvis man ikke har råd til det, har man heller ikke råd til at være på nettet i det hele taget.

 14. well, har siddet et par timer nu og er igang med første mission/tutorial. Bortset fra ansigterne har jeg ikke rigtig oplevet noget der ødelægger min lyst til at spille, tværtimod så gir introduktionen mig lyst til mere. Da jeg sidder på ældre hardware og køre alt på low, er det dog lidt svært at bedømme hvor meget der er skruet ned for div. ting. i forhold til hvor Bioware er hoppet over det laveste gære,. Men indtil videre har jeg kunne holde deres animationer ud, og glæder mig igen til torsdag. er dog glad for at jeg ikke fik punget ud til en collectors udgave alligevel.

  Div. videoer online havde ellers givet et ret negativt indtryk, er jo skandaløst at man kan sende et produkt på gaden i den her tilstand. Der må sidde nogle meget flove folk hos EA og især Bioware. Kommer desvære nok til at tage meget langtid og sikkert mange patches før at der blir rettet nogen lunde op på de generalle animationer og bugs.

  Spørgsmålet er jo så hvor meget de EA har været inde over her og været klar over den sølle tilstand. Og hvor meget Bioware har holdt tilbage eller dækket over. der har jo tydeligvis været gået noget galt under udviklingen det står jo helt klart nu, selv om jeg ikke ville tro det og håbede på det bedste.

 15. Er nu godt 25 timer inde … ærlig talt var de første 15 ikke imponerende … men for sevans da, det bliver bedre

  Er igang med en omfattende anmeldelse, klar til embargofald mandag.

 16. Baah, spillede i 30 min inden arbejde og så har den ikk lukket ordentligt ned da jeg smuttede og har nu registreret 7.5 times gameplay.

 17. Spar mig #26! “Din vej eller ingen” retorikken, er sgu’da efterhånden en smule slidt?
  Tage piller og bag i bussen, for IKKE at gide Mass Effect Multiplayer!? (humor?)
  Lad mig gætte: Og fordi jeg IKKE er på WIN10 – skal jeg brændes, ing’?

 18. #33 Ca. lige så slidt som dit evindelige pladder.

  Men nej, ild løste kun problemer i middelalderen. Så tag dine piller i stedet og kom videre.