Marvel’s Avengers har fået en gameplay trailer og releasedato

Der er dømt Marvel-action den 15. maj 2020

6

GamesCom løber af stablen i disse dage i Köln, og en af de helt store trailere derfra, viser langt om længe gameplay, fra Marvel’s Avengers. Spillet udgives af Square Enix, og udvikles af Crystal Dynamics og Eidos Montreal.

I traileren får du et blik på Thor, Iron Man, Hulk, Black Widow og Captain America, som hædres på den såkaldte A-day. Festlighederne tager dog en uventet drejning, da eksplosioner over hele byen tvinger forsamlingen af superhelte til at handle hurtigt.

Vi får demonstreret hver helts unikke superkræfter og særlige evner, som naturligvis alle er kampkyndige egenskaber. Der sker ikke så lidt endda på skærmen, når først de virkelig hårde fjender begynder at vise deres ansigter – heriblandt også skurken Taskmaster.

Demonstrationen er spilbar på Gamescom, og fungerer angiveligt som en tutorial for spillet, som netop skal introducere alsidigheden i heltenes færdigheder. Spillet kan gennemføres solo eller online med vennerne.

Sammen med traileren er det nu også afsløret hvornår Marvel’s Avengers ser sin udgivelse, og det bliver altså den 15. maj 2020 på Xbox One, PlayStation 4, PC og Google Stadia.

Er man bare en smule Marvel-fan, kan der altså være god grund til at glæde sig.

6 KOMMENTARER

  1. Har set traileren igennem 2 gange nu. Det ser meget “låst” ud. Jeg ved ikke om det er en bestemt genre? Det er ikke noget som taler til mig. Ikke at jeg forventede et GTA Marvel spil, men gider ikke spille et spil, som stopper op og venter på at jeg skal trykke på den ene knap, som bliver vist på skærmen. Dog elsker jeg næsten samtlige LEGO spil fra TT og det her er jo stort set det samme, bare med et andet skin på.

  2. Det ser ikke helt dumt ud – men jeg kan ikke abstrahere fra, at de ikke ligner de rigtige…. Iron Man skal simpelthen ligne JDJ og helst også lyde som ham. Men det får de næppe lavet om og de får dem nok slet ikke til at lægge stemmer til.

  3. #2 Der er også tale om en tutorial level, så det er derfor den er lidt mere om rails end normalt, de specifikt sagt der både vil være missioner som disse og så mere åbne missioner.

    For mig synes jeg det største problem er deres fokus på Avengers som vi kender det fra filmen, det føles ekstremt uncanny valley at man har nogle figurer der minder om dem fra filmene, men alligevel har de intet med filmene at gøre.

    Men uden tvivl venter jeg også på mere end blot tutorial missionen