Går du spændt og venter på mere organiseret kriminalitet fra Mafia-serien, så kan det være du snart får det ønske opfyldt. I denne weekend kom der nemlig et pludseligt tweet fra spillets officielle Twitterkonto. Det er ikke fordi der bliver lovet eller annonceret noget specifikt, men når en konto på denne måde bluser op, kan der ofte være god grund til at skyde et par forventninger i vejret:

Det er udelukkende ordet “Family” der pryder gårsdagens tweet. Man kan selvfølgelig spekulere i om den årlige “Mors Dag” havde relevans for opslaget, men det kunne i så fald godt ave været specificeret yderligere.

Tankerne hviler nu på om vi kan vente en snarlig annoncering af et Mafia 4, eller potentielt en moderne opdatering af de første tre spil i serien. Jeg har selv fremragende minder fra det første spil, så jeg kan sådan set godt tåle at gøre gaderne usikre med Tommy Angelo en gang mere.

Seneste spil i serien var Mafia 3 fra 2016. Allan anmeldte spillet dengang, og kvitterede med en fin karakter på 8/10.

3 KOMMENTARER

  1. Håber de går tilbage til stilen fra 1 & 2 som jeg har gennemført et par gange. Gfx i 2’eren holder stadig synes jeg.

    3’eren fangede mig ikke rigtig. Spillede den et par timer. Måske jeg skulle give den en chance mere.

  2. #1 quest og progression systemet i 3’ern var noget af det värste juks jeg nogensinde har spillet i et Openworld. Hold nu kaja for noget lort de havde gang i.