Vi har ikke hørt meget om Lord of the Rings: Gollum, siden spillet blev annonceret i marts 2019. På det tidspunkt var det ikke engang annonceret hvilke platforme spillet ville blive udgivet på. Det er der dog blevet ændret på nu, i en artikel hos Edge Magazine.

Spillet udkommer nu officielt til PlayStation 5 og Xbox Series X sideløbene med en udgivelse på PC.

Det har endnu også været uvist hvilken type spil der er tale om, men i samme artikel er der kommet lidt flere ord på. Lord of the Rings: Gollum beskrives nu således:

“stealth-action adventure with an intriguing dual-personality mechanic, gigantic levels, and a densely wrought aesthetic inspired by Tolkien’s own drawings”

Der er endnu ingen officiel udgivelsesdato for spillet. Vi ved blot at vi skal vente til 2021, hvor spillet altså vil blive udgivet til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X.

4 KOMMENTARER

  1. Marginalt mindre irreterende end jar jar bings, er ikke lige sikker på jeg kan overskue at hører på Gollum i et helt spil kun om ham.

  2. #1 – Njah, med tanke på at historien angiveligt finder sted før bøgerne, og man følger Gollums mentale nedbrud til den figur man kender, så har jeg en umiddelbar forestilling om, at han ikke bliver helt så “irriterende”. En trailer snart kunne i hvert fald være rar, så vi kan få en ide om hvilken type figur der er på tale.

  3. #1, hvordan kan du overhovedet sammenligne de to….??? Gollum/Smeagol er da 6524 gange bedre og dybere skrevet end Jar Jar Binks…! Han får læseren/seeren til at reflektere langt mere over godt og ondt, samtidigt med at han vækker væmmelse OG sympati. Han er enestående, samtidig med at han er en slags forlængelse af Frodos samvittighed (og Sams værste fjende – men selv den gode Sam får sympati med Gollum).

  4. #2 Ja det kunne selvfølgelig godt gøre en forskel.

    #3 Ja det er heller ikke for at sammenligne de 2 på andre fronter end måden de kommunikere på, synes gollum er meget sjov i små bider men bliver lidt drøj i masken af at hører på ham snakke i længere tid ad gangen haha.