Da vi senest skrev om den igangværende sag mellem RockStar Games og Lindsay Lohan, havde vi forventet at sagen var ved at dø ud. Nu er Lohan dog gået i offensiven og ifølge Hollywood Reporter og udskiftet de 10 sider med indvendinger med et nyt revideret 67-sider langt anklageskrift. Lohan har formodentlig ganske ret i, at figuren Lacey Jonas fra GTA V, ganske tydeligt er baseret på hendes person. Det er dog yderst tvivlsomt om hun får held til at bevise det i retten.

12 KOMMENTARER

 1. Tror det er mere skruppelløse producenter. De fleste barnestjerner får ret voldsom nedtur senere i livet, da de bliver udsat for alt for mange ting de ikke kan håndtere i så ung en alder.

 2. Am I the only one around here who synes at hun har ret?

  Uanset om det er lovligt eller ej, så er der da en riiimelig stor lighed. Og navnet ringer også på samme måde.

  Jeg mener nu stadig ikke at hun skal brokke sig, men sådan skal de vel gøre, når de er på røven og vil forsøge at skrabe lidt penge til sig.

 3. “Det er dog yderst tvivlsomt om hun får held til at bevise det i retten.”

  På ingen måde – når man kan sagsøge Red Bull fordi man ikke får fysiske vinger af at drikke det – og vinde! .. så kan hun meget nemt vinde sagen og måske endda komme til at eje hele RockStar Games bare fordi sådan er det i US & A.

 4. Det kan godt være at Lindsay Lohan har en stærk sag her.

  Men hvis hun vinder denne sag, så kan det måske betyder at Rockstar må fjerne karakteren Lacey Jonas fra GTA5 med en patch/hotfix, hvis de ikke laver et forlig i retten.

  Men det bliver da spændende at se sagen udviklere sig.

  Nu må vi se hvad Lindsay Lohan kan bevise.

 5. #6 tror vist lige at du skal prøve at læse søgsmålet en gang til og ikke kun læse hvad red bull skriver….

  Lad mig hjælpe dig. Det var ikke pga vinger at de blev sagsøgt….