Internettet burde egentlig være sprunget mere i luften, efter anmeldelserne af det ventede Borderlands 3 kom online. Sagen er dog den, at 2K har sendt anmeldereksemplarer til ganske få amerikanske sites, og det er derfor ikke helt så nemt, at få et varieret indtryk af spillets præstation.

VG24/7 har samlet nogle af anmeldelserne, og selvom der er et par 8 og 9-taller blandt karaktererne, så har PC Gamer været nærige med en score på 63/100. Polygon er også skeptiske, og understreger at spillet er helt uden overraskelser og virker formularisk og forudsigeligt.

Borderlands 3 udgives til PC, Xbox One og PlayStation 4 på fredag den 13. september, altså allerede i overmorgen.

37 KOMMENTARER

 1. Tilsyneladende har 2k Games været super fedtede med at uddele anmelder kopier til bl.a. youtube kanaler, så ikke så mærkeligt, at det kniber med anmeldelser lige nu.

  Laymen Gaming har lavet en dejligt giftig analyse af 2k Games måde at håndtere det på – naturligvis med det sædvanlige glimt i øjet! https://youtu.be/aodnQ6Yqaow

 2. Mere af Det samme med masser af qol …. Mere behøver jeg ikke. Der Er altid en anmeldelse der bitcher… Sådan bliver det også med cyberpunk og var det med Witcher

 3. #6 Og? 80% er sure EGS exclusive supertards. Prøv eventuelt at kig på tallet til venstre

  Alle andre sidder ingame og nyder spillet som de altid gør

 4. #13 Ja, men så kan EGS exclusive supertardsne jo netop få det på EGS?

  Men nu kiggede jeg de første 150 reviews igennem og kun ét af dem var tilsyneladende et som handlede udelukkende om EGS, alle andre reviews handlede om spillet, primært dårlig performance.

  Men okay 0,66% er jo også en del

 5. Har aldrig spillet borderlands før, men savner et godt singleplayer fps. Synes jeg ser og høre enormt meget positivet over spillet. Hvad er jeres mening. Bliver det hurtigt repetitivt eller virker det konstrast fyldt?

 6. #11 – Det ville nok komme til at ligge på mine skuldre. Mit personlige problem er dog at jeg ikke vil have Epic Games-klienten på min computer.
  Da BL3 er eksklusivt til EG i de første 6 måneder, bliver det nok næppe relevant.

 7. #16, jeg har købt det og spillet de andre spil rimeligt intensivt.

  Jeg keder mig sgu en smule i BL3 – men det har jeg gjort i dem alle. Du skal et stykke ind i spillet for at skilltrees tillader sjovere gameplay, i starten er det intens grind.
  Kan du overleve det, så er der masser af sjov at hente.

  Desværre er det så gavmildt med loot-eksplosions i BL3, at det føles ikke så specielt at finde våben. Men det er vist bare min egen smag der står i vejen for dén glæde.

 8. Borderlands 3, hvad kan jeg sige, jeg gik fra at at tænke de første 2 timer: Fuck de har totalt ødelagt den her serie, dårlige helte og bullet sponge fjender jeg magter det ikke.

  Til: This is so fun i cant believe i ever doubted.

  Jeg vil tilslutte mig at der er ret mange bugs lige pt, har flere gange oplevet minibosser der sidder fast i grafikken under jorden eller inde i en væg hvor jeg zone jumpede før de respawner normalt, men det er ikke så slemt som nogen gør det til, resten af spillet er fint poleret.

  Skills betyder utroligt meget i Borderlands 3 og din egen evne til at sammensætte dem korrekt eller google andres builds, men når først man kommer over level 20 så begynder det altså at blive rigtig sjovt, og nu er det jo et spil der ikke lægger skjul på at det er end game som er der spillet først rigtig starter.

  Der er super mange nye våbentyper og sjove og sygt badass våben, der holder det friskt og fedt, mange flere varianter end nogensinde før, og skifte imellem dem er skægt, man behøver ikke rende rundt med den samme gun i 400 år, loot er gavmildt i første playthrough men tro mig, når i skal igennem det igen, og der tror jeg ikke nogen er nået til endnu, i hvert fald ikke særlig mange, men så begynder der at gå lang tid imellem du finder noget nyt du kan bruge.

  Fast travel anywhere er AMAZING, endelig har de implementeret den feature, er også mega fan af de nye og gamle biler og modifikations mulighederse.

  Er ikke fan af det der rainbow 6 trinket system hvor man hænger en personlig metal dims på sit våben, synes ikke det passer ind i borderlands universet.

  Der er MANGE, og virkelig svære boss fights, flere end nogensinde før, og det giver for mig personligt endelig en følelse af at opnå noget når man nakker dem, indtil 5 min. efter hvor jeg ligger og græder over den kun droppede skins og green item, hvorefter jeg surt går ud af “the battlezone” og sparker til en krukke på vej ud der så dropper mig den legendary shotgun jeg nu har rendt rundt med i 10 levels næsten., ååhhh borderlands you little minx.

  9/10

  Det skal lige finpudses en ganske lille smule, men så snart de fixer alle de der små bugs som på ingen måde er game breaking, så bliver det en perle jeg kommer tila t nyde i mange år fremadrettet.

 9. Har ihvertfald hygget mig fint med det på ps4 indtil videre. Er pt lvl 13-14 stykker. Folk har anbefalet at man. Dropper at spille alt for mange sidequests i første playthrough, og primært går efter story quests. Netop for at låse op for endgame og deres paragon system.

 10. #21 Lækkert review.

  Nogen der ved om der kommer en patch der retter op på performance? kasn simpelthen ikke forstå mit skal køre så dårligt.. selv med 8 gb ram. Køre mellem 45-60 fps men det føles som noget unaturligt lag/stutter

 11. #23 Tak jeg ville faktisk have skrevet en rigtig en og forsøge at sende ind, men et spil som borderlands har jeg slet slet slet ikke nået at til max level endnu, så i fik lige en lille nedkogt udgave, det gik også meget stærkt som man kan se hist og her i stavekontrol eller mangel på samme.

  Det bliver helt sikkert rettet, det er ret tydeligt på deres forums at rigtig mange har nævnt det og det har også svaret at det er noget de arbejder på hele tiden at optimere på det, men det er også en af de ting som oftest tager lidt lang tid nogen gange afhængig af hvad udfordringen er, jeg køre mit på ultra max settings og presser liiiiige akkurat 60 fps ud af det, det kan jeg lige leve med indtil de optimere mere.

 12. Opgiver simpelthen at få mit BL3 til at køre optimalt. Har smidt hele skidtet ned på very low i 1440 og capped fps på 60 og uanset hvad så får jeg de ondeste stutter under ildkamp, ved zoom o.l.

  Skifter jeg til højere details eller 1080 så får jeg samme problem. fornuftig fps med voldsomme spikes under kampe og hurtige bevægelser.

  i5 4590 3.2 Ghz
  8 GB RAM
  1080 GTX
  SSD

 13. Hmm 8 gb. ram er måske lige i underkanten, hvad med monitors?

  Har du flere skærme så prøv at kør det på kun 1 og pil de andre helt fra, det har jeg hørt har hjulpet andre.

  Køre selv 1080, SSD, dog en i7 og så 32 gb. ram, så det er jo ikke den store forskel men kan køre det på ultra og oplever ikke spikes som du beskriver der, hmmm.

 14. #26 jeg køre 2 skærme, en 27 144 Hz og en 24 60 Hz. Kan prøve at slå den ene fra.

  Ved godt 8gb er lidt. Men min fps ligger jo rigtig fint, så burde altså ikke været et problem. Skulle kunne køre det nogenlunde bare på medium med fog og andet tech visuel slået fra.

 15. #25 Benytter du DX11 eller DX12? Uanset hvilken, så prøv at skifte til den anden – kan give en stor forskel ud fra hvad jeg har læst

 16. #29 prøvede det her til morgen men hjalp desværre ikke

  #30 har kun prøvet dx11 da jeg læste det kun var folk med tungt hardware der fik god ydelse men kan være man skal teste det.

 17. Ok nu så jeg for første gang noget forbedring….. SKiftede til DX12 Beta som blev anbefalet ( på trods af modsigelser fra mange fora) tog en evighed at loade men mærkede med det samme en forbedring.

  Fps blev den samme stabilt med de sædvanelige drops under kampe men nu kan det i det mindste spilles. Kan se den æder ca 7-7-5 af mine 8 GB så nok okay at få lidt ekstra. GPU ydelse ligger på mellem 2-5% ????? og cpu på ca 50-70% Jeg mærkede ingen ændringer i ydelse imellem very low og Medium så der er helt sikkert noget optimering der skal til med patch.

 18. #34 Det er ikke fordi du tabber ud når du tjekker load på kortet? Spillet ville slet ikke køre hvis du kun havde 3-5% load på det.

  Eventuelt prøv de nyeste drivers der virker til det