From Software, som står bag Dark Soul og Bloodborne, leverede en blodig appetitvækker til det næste spil i nat. Det kan meget vel være et nyt Bloodborne.

På nattens The Game Awards bidrog From Software med en meget kort, blodig og noget obskur trailer fra deres kommende spil. Intet blev afsløret, men det kan meget vel ligne mere i Bloodborne-serien.

Med tagline’en “Shadows Die Twice” synes der at være en lille hentydning. Traileren er kun en 10 sekunder lang teaser, men de lover mere i det nye år.

Du kan se selv “hentydningen” herover.

1 kommentar

  1. Selve blodet kunne godt pege lidt i retning af Bloodborne, dog hælder jeg mere til, at tro at der er tale om Shadow Tower 3 – Eller Reboot? – mest som følge af “Shadows Die Twice”, eller om Kuon 2, pga horror stemningen / musikken / temaet, samt den “østen” skrift i baggrunden. Jeg tror ikke på, at det bliver noget nyt til Souls serien heller.

    Jeg kunne også godt forestille mig, at det kunne være en helt ny IP. Evt. hvor temaet kunne omhandle at blande mennesker med maskiner, bare på en meget simpel mekanisk facon. Lidt som med Terminator, bare i primitiv udgaven, hvor hele computerdelen er skiftet ud med simpel mekanik Umiddelbart minder videoen mig lidt om dukkerne fra Condemned. Kunne være vildt, hvis From lavede sådan et udspil!