Kingdom Come: Deliverance ankommer i dag og synes at have fanget en del af Daily Rush’erne allerede. Warhorse Studios og Deep Silver er klar med en 23 GB day 1 patch samt en launch trailer.

Tjekkiske Warhorse Studios synes dog at have ganske travlt i disse dage. Med en 23 GB day 1 patch (på PS4), er der ikke tale om småting som bliver rettet eller tilføjet. De første anmeldelser af spillet er ude og samtlige synes at pointere de ret så gravende fejl / børnesygdomme, som formodentlig kan fixes via lidt ekstra optimeringer. Det synes dog som om, at der er et ganske godt spil gemt bag de mere iøjefaldende fejl.

VG24/7 har, vanen tro, samlet op på anmeldelserne og spillet scorer alt fra middelmådigt til godt. Også ACG har bidraget med en video-anmeldelse, som jeg klart vil anbefale dig at se, hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal investere i Kingdom Come: Deliverance.

Christian er på vej med en anmeldelse af Kingdom Come: Deliverance (PS4). Launch traileren kan du se herover.

2 KOMMENTARER

  1. Så tydligvis var spillet ikke klar til at gå gold. Det er bare ikke godt nok og især et stort problem på konsoller hvor lagerpladsen er begrænset.