forza horzon 4

Chris Trentham er Environment Artist hos Playground Games, og han har netop delt en række vanvittige billeder med direkte sammenligning af Forza Horizon 4 og den virkelige lokation.

Billederne er snuppet fra Chris Trenthams Twitter, hvor han laver det, han selv kalder for “reverse game development”. Men har forsøgt at finde de steder, Playground Games har brugt som inspiration til at kreere banen i Forza Horizon 4. Og man må sige, at spillet er en yderst tro gengivelse af både bymiljø, bjerge, landeveje og sumpområderne. Nogle gange er den eneste forskel næsten, at der er mennesker på de rigtige billeder. Imponerende, må man sige. Her er billederne:

Bamburg Castle i Northumberland #1

 

Bamburg Castle i Northumberland #2

Edinburg by ved aftentide #1

Edinburg by ved aftentide #2

Edinburg i dagslys #1

Edinburg i dagslys #2

Edinburg i dagslys #3

Edinburg i dagslys #4

Højlandet og vådområder #1

Højlandet og vådområder #2

Højlandet og vådområder #3

Højlandet og vådområder #4

Som I nok kan se, så er Forza Horizon 4 virkelig en tro kopi af virkelighedens verden, i hvert fald hvad angår stilbilleder.

Vores anmeldelse er lige på trapperne, den burde lande inden onsdag. Men hvad siger I til spillet? Er det fedt at ræse de britiske landeveje tynde?

7 KOMMENTARER

 1. #1 Enig, jeg har aldrig forstået de her “comparisons” hvor emnet er så småt/lavtopløseligt.

  Ja altså kom da med et billede på 20x20px, så vil jeg med garanti ikke kunne se forskel.

  Det samme gør sig gældende når gameplay vs real life halløj bliver lagt op på youtube – kvaliteten bliver jo helt smadret.

 2. Det ser da godt ud, bestemt, men at sige det er svært at sige hvad der er ægte og hvad der er 3d synes jeg er at strække den lidt Som i andre skriver gør den lave opløsning det lidt sværere.

 3. Og derudover er billederne skaleret med mindre man trykker på dem, så her bliver de endnu mere slørret. Trykker man på et billede for at se den “rigtige” opløsning, så mister man muligheden for at sammenligne på samme tid.

 4. Billederne er helt afgjort flotte og smukke.

  Men hvordan er det så realtime?.

  Alle kan lave flotte stillestående billeder, men hvordan ser det ud når det skal afvikles.