Har du haft travlt i påsken, og heller ikke været forbi vores forum, er du gået glip af en ganske lovende første gameplay-demonstration af Jurassic World Evolution. Spillet ankommer den 12. juni.

Jacques var dog opmærksom og fik delt Frontier Developments første rigtige gameplay-demonstration af spillet. Jurassic World Evolution blev annonceret under GamesCom sidste år, og i sidste måned blev det også bekræftet, at Jeff Goldblum også er med i spillet og gentager rollen som Dr. Ian Malcolm.

Påskens gameplay-demo virker ganske lovende og Frontier Developments kunne ved samme lejlighed fortælle at Jurassic World Evolution er klar den 12. juni til PC, PS4 og Xbox One.

1 kommentar

  1. Det virker lidt som Planet Coaster med en kampagne. Synes det er svært at få en grundig fornemmelse af hvordan, at Evolution spilles ud fra de videoer, som indtil videre er kommet frem… De har trods alt højst været i omegnen af en time.

    Men i forhold til, at det havde været langt nemmere bare at smide et billigt spil med Jurassic World-navnet på markedet, så er Evolution indtil videre stadig en stor og (forhåbentlig) positiv overraskelse!