Da jeg var en lille knægt, og spillede Mortal Kombat med vennerne på min Sega Mega Drive, var Johnny Cage en af mine absolutte yndlingsfigurer. Han var iført cool solbriller, han kunne gå i spagat og havde en ukuelig selvsikkerhed, som jeg af en eller anden grund fandt voldsomt appellerende.

I dag kan jeg ikke se på figuren, uden at krumme tæer over hans overgearede selvfedme. Jeg kan dog heller ikke løbe fra, at Mortal Kombat vil føles mangelfuld uden hans tilstedeværelse. Det er derfor ikke overraskende, at Hr. Cage er seneste spilbare figur der præsenteres, i en lige så blodig og voldelig trailer, som man kun kan forvente af Mortal Kombat. Jeg måtte skrige af grin et par gange, da jeg så præsentationstraileren.

Især Cages sidste move hvor han laver en uppercut, som flår modstanderens hoved fra kroppen, hvorefter han kyler det mod skærmen, fik mig næsten til at spytte morgenkaffen ud.

Se nu bare traileren, og glæd dig så til den 23. april 2019, når Mortal Kombat 11 udkommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.