John Carmack behøver nok ikke den store introduktion her på Daily Rush. Han er manden bag id Softwares banebrydende grafiske engines, der var og er motoren i FPS-titler som Wolfenstein, Doom og Quake.

For nylig besøgte Carmack ét af verdens største podcasts, The Joe Rogan Experience. Det er hverken et teknologi- eller gamingpodcast, men værten Joe Rogan er fan af John Carmack og hans spil.

Afsnittet varer over 2½ time og John Carmack får talt rigtig meget Nogle af de emner, der kommer op, er spildesign, virtual reality, kunstig intelligens, spilbranchen og meget andet.

Du kan se det fulde afsnit herover.

3 KOMMENTARER

 1. Lidt skræmmende John Carmack stadig er en aneldelse skeptisk for VR bliver et forbruger produkt. Ikke han afskriver det, men han siger samtidig heller ikke det blot er et spørgsmål om tid.
  Udover det var det et rigtig godt interview og fik fornyet interesse for Carmack og hans ideer.

  edit: #1 det tænkte jeg også, om han kedede sig og/eller var enormt træt, han virkede generelt lidt uoplagt.

 2. #2 tror stadig vr er for dyrt, tror først det bliver mainstream når prisen kommer en del ned. Udviklingen koster stadig en del på det, så der går nok nogle år og så mangler de rigtige spil også.

  John C. Taler bare altid meget så det er Normalt. interviewer for som regel ikke sagt så meget. Joe har vist ventet lang tid på at for det interview.

  Havde håbet de ville snakke om spil fremtiden og hans syn på det.

  Og hvad han lavet fra Steve jobs på IPhone. Selvom han nok ikke må sige det.